Kreće za boljim

Karlo Bartolec Coolins spreman je za veliku životnu promjenu i izazove: "Nije mi to bilo ni na kraj pameti..."

Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins/PR 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Coolins - 1 Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins - 1 Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Coolins +10 Karlo Bartolec Coolins Galerija

Karlo Bartolec Coolins seli se u Irsku gdje ga čekaju neke nove avanture, a gdje će nastaviti stvarati svoju glazbu.

Pop pjevač Karlo Bartolec, javnosti poznatiji pod umjetničkim imenom Coolins, od sredine rujna svoj život započinje u Irskoj.

"Svjestan sam da iza sebe ostavljam obitelj, prijatelje, glazbene kolege, ali idem za boljim, gledam na ono bolje sutra. Nisam tip osobe koja planira unaprijed, već volim živjeti dan po dan. Moja braća i šogorica živjeli su i radili u Irskoj, međutim šogorica je zatrudnjela i dobila prvo dijete, tako da su se vratili u Hrvatsku. Brat me zvao prije dva tjedna i pitao želim li ići raditi i živjeti u Irsku, nije mi bilo ni na kraj pameti da ću tako čvrstog stava, svjestan da napuštam svoj podstanarski stan u Velikoj Gorici, 27.9 otputovati za Dublin", kazao je pjevač.

Coolins je pri samom završetku svoje druge diskografske pjesme ‘Samo ti’ koju će javnost premijerno moći poslušati sredinom listopada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Karlo Bartolec/Coolins (@coolins.music)

"Glazbu ću uvijek stvarati za svoju publiku, ovoga puta možda iz druge države, ali moja Hrvastka ima posebno mjesto u mome srcu i uvijek se imam gdje vratiti, u svoj dom, svojoj obitelji, prijateljima", kazao je.

"Život je zaista nepredvidiv prepun avantura, prepun izazova. Brzo ću se uklopiti u okolinu, znam to će za mene biti ogromna promjena, ali treba krenuti dalje, krenuti za boljim", zaključio je Coolins.

Pjevač će u Irskoj organizirati sa svojim bendom iz Zagreba par koncerata, te se nada da će njegova glazba doprijeti i do srca irske publike. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene