Nema objašnjenja

Što se dogodilo? Odjednom je potpuno ''nestao'' s društvenih mreža

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Reper Kanye West, dugogodišnji korisnik Twittera, nestao je s te društvene mreže nakon više mjeseci neprikladnog ponašanja.

Obožavatelji i svi koji prate Kanyea Westa uzbunili su se pred činjenicom da je poznati reper možda deaktivirao svoje račune na Twitteru i Instagramu.

Twitter stranica @kanyewest sada otvara samo ekran s porukom „Isprike, ta stranica ne postoji!“. Jednako tako i na Instagramu @kanyewest: „Isprike, ta stranica nije dostupna.“

Trenutno nema nikakvog objašnjenja, ali se nagađaju mogući razlozi gašenja računa.

Jedno od objašnjenja može biti slična situacija koja se dogodila u osmom mjesecu 2016. Tada se ispostavilo da je deaktivacija bila samo Twitterova greška te da West nije izbrisao svoj račun. Ipak, to ne objašnjava nestanak s Instagrama na kojem West nije bio odavno, a račun je otvorio u rujnu 2016.

Osim toga, pretpostavlja se da bi razlog mogao biti i neki marketinški trik ususret novoj liniji odjeće za djecu koju je njegova žena Kim Kardashian najavila kao zajednički projekt.

Na kraju ostaje uvijek manje ugodan i zanimljiv razlog, a to je poveznica s psihičkim stanjem Kanyea Westa koji je bio hospitaliziran u Los Angelesu te su mu doktori tada dali dijagnozu „privremene psihoze“, što je dovelo do otkazivanja 23 nastupa promocije njegovog novog albuma, Saint Pablo.
 

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene