Izbacile ga iz takta

Golišavog Josipa iz showa "Ženim sina?" izludjele djevojke: "Od sutra neće biti baš toliko opušteno"

Ženim sina, Josip i djevojke (Foto: Screenshot NOVA TV) Ženim sina, Josip i djevojke (Foto: Screenshot NOVA TV) Screenshot NOVA TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ženim sina, Josip i djevojke (Foto: Screenshot NOVA TV) Ženim sina, Josip i Iris (Foto: Screenshot NOVA TV) Ženim sina, Bruno i djevojke (Foto: Screenshot NOVA TV) +0 Ženim sina, Ivanove djevojke (Foto: Screenshot NOVA TV) Galerija

Svaki kandidat odabrao je mjesto na kojem će naredne dane provesti sa svojim djevojkama i tako ih još bolje upoznati.

Nakon prvih upoznavanja i prvih spojeva došlo je vrijeme za izlete.

Pogledaj i ovo Matej Mlađenović i Korina (Foto: Nova TV) Skupio hrabrost Pala prosidba prije vremena: "Ajde da vidimo kako će to izgledati, test proba“

Svaki kandidat odabrao je mjesto na kojem će naredne dane provesti sa svojim djevojkama i tako ih još bolje upoznati. Josip je svoje djevojke odlučio odvesti u Istru, a vruće igre započele su već početkom dana. „Četiri dana izleta, mene je čak malo i strah što bi se moglo dogoditi ovdje“, zapitao se Josip pa potom zaključio: „Drago mi je što nema majke, da mogu pokazati svoju divlju stranu!“

Dok su se djevojke sunčale na bazenu, Josip im je najprije napravio koktel, a potom ih gol do pasa i poslužio, što je izbezumilo djevojke. „Osjetile smo da divljaju hormoni“, priznala je Patricia. Nakon koktela Josip je djevojkama pripremio i sushi, a tijekom objeda osjetile su se trzavice među djevojkama, posebno nakon što je Adela sjela Josipu u krilo. „Josipu uopće nije lako s nama, pogotovo što smo žene i što smo toliko zajedljive jedna prema drugoj, a glumatamo da nismo i svaka bi htjela biti tu uz njega i ostati zadnja, tako da će biti pravo natjecanje“, kazala je Patrica.

Nešto kasnije Josip je odveo Iris na spoj, a kako je večer odmicala, ljubavne igrice postajale su sve napetije. Josip je ponovno imao kreativnu ideju, stavio si je povez na oči te dodirom morao je pogoditi koja je koja djevojka. Međutim, djevojke igru nisu prihvatile onako kako je to Josip zamislio, što ga pomalo izbacilo iz takta.

„Htio sam da malo podivljaju, da budu malo luđe. Nisam zadovoljan. Morat ću ja ubaciti neku jaču igru i preuzeti pravu mušku inicijativu. Od sutra pa nadalje neće biti baš toliko opušteno“, rekao je, a na što točno misli, ostaje nam vidjeti.

Zajedno s tatom Milom Bruno je svoje djevojke odveo u srce Slavonije, u Karanac. Iako su očekivali da će djevojke biti oduševljene izletom, starim slavonskim običajima, to se nije dogodilo. „Užas, meni se to ne da, kao da sam opet u školi na satu povijesti!“ protestirala je Marcela. Po dolasku su Bruno i tata Mile podijelili poslove djevojkama, a zadatak koji im se najmanje svidio bio je čišćenje ribe. „Moramo vidjeti kako cure reagiraju, znaju li napraviti što za jelo“, odlučan je tata Mile u svom naumu pronalaska najbolje snahe.

Za izlet s djevojkama Ivan se odlučio za Liku. Kada su stigli, najprije su posjetili špilju, a potom je odveo Jelenu na spoj. „Ovom me gestom baš osvojio!“ oduševljena je bila Jelena plovidbom po kanjonu Zrmanje. „Ivan mi je jako simpatičan. Osjećam da polako spušta zidove i da imamo dosta toga zajedničkog“, zaključila je, a Ivan je također imao pozitivne dojmove nakon spoja. „Ne znam postoji li kemija, ima još nekoliko dana, pa ćemo vidjeti.“ izjavio je.

Matej je svoje djevojke odveo u Zagorje. Dan su započeli vožnjom biciklima po zagorskim brdima, a poslijepodne je Matej rezervirao za spoj s Dinom. Na proplancima zagrebačkih brega prostrli su deku, a Matej je Dini čak i zapjevao. ''Mislila sam da je mirniji, a kada krene pjevati, probudi se neka zvijer u njemu!“ iznenađena je bila Dina. Kakve se sve zvijeri u njemu kriju, doznat ćemo u sljedećim epizodama showa ''Ženim sina?''.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene