poduža poruka

Justin Timberlake se nakon skoro 20 godina ispričao Britney Spears: "Stalo mi je i znam da sam pogriješio"

Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) +0 Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Galerija

Justin Timberlake na Instagramu je odgovorio na brojne komentare nakon što je dokumentarac o Britney Spears ugledao svjetlo dana. Ispričao se svojoj bivšoj djevojci, ali i kolegici Janet Jackson.

Justin Timberlake je na svom Instagramu objavio ispriku Britney Spears i Janet Jackson zbog svog ponašanja u prošlosti. Detalji o njegovom ponašanju izašli su na vidjelo u dokumentarcu "Framing Britney Spears" koji je izazvao kontroverze, a obožavatelji su doveli u pitanje neke njegove odluke.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) ne svojom krivnjom! Prije 17 godina izazvao je jedan od najvećih skandala u svijetu šoubiznisa, a sada se zbog toga ponovo našao u problemima

Fanovi su počeli masovno komentirati njegov odnos prema Britney Spears, koja mu je u to vrijeme bila djevojka, ali i prema kolegici Janet Jackson nakon što joj je u poluvremenu Superbowla ispao dio kostima te je slučajno pokazala grudi. Timberlake je priznao kako je profitirao od industrije koja odobrava razisam i mizoginiju.

"Vidio sam poruke koje su mnogi pisali na društvenim mrežama i želim na to odgovoriti. Iskreno mi je žao zbog perioda u mom životu tijekom kojeg su moji potezi doprinijeli ionako problemu te što nisam progovorio o onome što je bilo tada potrebno. Razumijem da sam se ponio krivo i da sam profitirao od sistema koji je širio rasizam i mizoginiju. Posebno se želim ispričati Britney Spears i Janet Jackson, jer mi je stalo do njih i znam da sam pogriješio. Cijela industrija je puna mana", napisao je Timberlake na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Dokumentarac o Britney imao je veliki odjek u svijetu otkad je izašao prošlog petka. Istražuje kako se pjevačica proslavila, okrutno ponašanje medija prema njoj, njezino mentalno zdravlje i bitku s ocem Jamiejem Spears, kojeg je sud imenovao njezini skrbnikom. Dokumentarac je počeo s prikazom pokreta "Oslobodite Britney", njegovim prosvjedima i videima na društvenim mrežama. On je nastao kao posljedica Britneyine legalne bitke s ocem i tvrdnji njezina odvjetnika da se pjevačica boji svog oca i neće više nastupati ako on bude odlučivao o njezinoj karijeri. Jamie više ne odlučuje o njezinu privatnom životu, no donosi konačne odluke o njezinim financijama.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zaručnički prsten Snježane Mehun Snježana Mehun na odmoru u Maldivima Snježana Mehun na odmoru u Maldivima Snježana Mehun na odmoru u Maldivima +1 Snježana Mehun na odmoru u Maldivima inMagazin Snježana Mehun zaručila se na egzotičnim Maldivima, prsten ostavlja bez daha!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene