ne svojom krivnjom!

Prije 17 godina izazvao je jedan od najvećih skandala u svijetu šoubiznisa, a sada se zbog toga ponovo našao u problemima

Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 4 Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 3 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) +0 Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2 Galerija

Bivši menadžer Justina Timberlakea je, bez njegova znanja, javno tražio od Janet Jackson da prihvati ispriku pjevača za incident na Super Bowlu 2004. godine.

Bivši menadžer Justina Timberlakea, Johnny Wright, uvalio je pjevača u neočekivane probleme komentarom koji je uputio Janet Jackson.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) poduža poruka Justin Timberlake se nakon skoro 20 godina ispričao Britney Spears: "Stalo mi je i znam da sam pogriješio"

Nakon što je pjevačica na svojem Twitteru podijelila inspirativni citat kojim je svojim pratiteljima poručila da uvijek trebaju praštati drugima, Wright joj je napisao da bi taj savjet trebala primijeniti na svoj odnos prema Timberlakeu, piše Daily Mail.

Janet i Justin su se 2004. godine našli u središtu jednog od najvećih skandala u svijetu šoubiznisa, kada je on tijekom njihova zajedničkog nastupa na Super Bowlu strgnuo s pjevačice dio odjeće i otkrio njenu desnu bradavicu, a incident je dobio naziv "Nipplegate".

Timberlake se tada u nekoliko navrata ispričao Jackson, no sada navodno uopće nije znao da je njegov bivši menadžer od nje tražio da prihvati ispriku.

"Justin nije bio svjestan komentara koji je Wright uputio Jackson. On je to napravio svojevoljno", kazao je izvor blizak pjevaču za Page Six.

Wrightov komentar kasnije je obrisan, no nije poznato je li to učinio on ili Jackson. Pjevačica se o svemu nije oglašavala, no u obranu su joj stali njezini obožavatelji koji Wrightu poručili da Janet ništa ne duguje Timberlakeu.

Justinu se i ranije ove godine morao suočiti s jednim problemom iz daleke prošlosti.

Naime, nakon što je dokumentarac "Framing Britney Spears" iznio na vidjelo detalje o njegovom ponašanju prema Britney dok mu je bila djevojka, pjevač se našao na meti kritika. Timberlake se tada javno ispričao svojoj bivšoj na Instagramu, a u istoj je objavi još jednom uputio i ispriku Janet Jackson.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene