Zajedno od srednje škole

Perišić i njegova lijepa supruga zaljubljeni su kao prvog dana, a njoj komplimenti pristižu sa svih strana!

Perišić Josipa (Foto: Instagram) Perišić Josipa (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Perišić Josipa (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Ivan Perišić (Foto: Instagram) Ivan Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) +0 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Perišić objavila je na Instagramu fotografiju s Ivanom Perišićem, a cijela obitelj posljednje dane provodi na zajedničkom zimovanju.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, Josipa Perišić otkrila je na društvenim mrežama kako njezina obitelj trenutačno uživa na zimskom odmoru, a fotografije su oduševile njezine pratitelje.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

Josipa je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj dobro raspoložena pozira s Ivanom u zimskoj idili, no destinaciju koju su odabrali za uživanje nije otkrila.

"Lijepi par", "Predivna Josipa", "Veliki Ivan", "Obožavamo tvog supruga", "Lijepi naši", poručili su im njezini pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Josipa i Ivan zajedno su od srednjoškolskih dana, a njihova je ljubav, kako se čini, čvršća nego ikada. Prije dvije su godine u tajnosti imali crkveno vjenčanje na Šolti, i to uoči osme godine svog civilnog braka. Izmijenili su zavjete 17. srpnja, kako je pisala Gloria, u mjestu Grohote na Šolti, a ceremoniji je prisustvovala samo najuža obitelj, među kojima su bio i njihov 8-godišnji sin Leonardo i 6-godišnja kćer Manuela.

Josipa za vjenčanje nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na civilnoj svadbi 2012. godine. Nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Céline Dion (Foto: Getty Images) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) +19 Celine Dion (Foto: Getty) Celebrity Glazbena diva zbog teškog zdravstvenog stanja više ne može ustati iz kreveta, već je otkazala brojne koncerte, a upitan je i onaj u Zagrebu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene