'radna panika'

Naša najveća glazbena diva i dalje pjeva svojoj jedinoj ljubavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša velika glazbena diva i dalje aktivno stvara, nastupa i snima spotove. Energija je, kaže, u njoj.

Josipa Lisac objavila je spot za singl 'Tu', a povodom toga otkrila nam je ponešto o svojoj bogatoj karijeri, ljubavi prema modi i koncertu koji uskoro sprema.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac - 1 Što je bilo? Naša glazbena diva na pozornici se pojavila s ovim pomagalom pa zabrinula publiku: ''Mislila sam da je stres...''

'Ne izlazim puno, ja sam previše zauzeta, puno sam po koncertima i putovanjima. Jedva čekam doći doma i odmoriti se. Stalno se pakiram i raspakiravam, putujem', rekla nam je Josipa.

Josipa Lisac nakon 6 godina: 'Ovo će biti jedna filmska priča'

Uskoro je čeka koncert posvećen Karlu Metikošu, pa su pripreme u punom jeku. 'Uskoro, 5.12. čeka me koncert posvećen Karlu Metikošu, sljedeća godina bit će radna, tako da... Panika. Radna. Treme prije nastupa nema, nikad nisam imala tremu, samo imam odgovornost. Što sam starija, što sam duže na sceni, imam veću odgovornost. Tako to i treba biti. Koncert je jedna svečanost, dolaze ljudi prema kojima imam veliko poštovanje, kao i oni prema meni. To su prekrasni trenuci i to sve ima jednu veliku težinu', sa žarom u očima progovara Josipa o svom poslu.

Josipa Lisac bila je gošća u rubrici 'Njeno drugo lice'

Energije joj, kaže, ne nedostaje, a crpi je na razne načine. 'Moram ju negdje naći, u sebi ju nosim. Potrebna je energija za posao, ali sve ide iz glave zapravo. Osviještena sam tako da je sutra novi dan, da je sve ono što je bilo iza mene, svi koncerti - sutra je novi. Nikada nije isto, uvijek je drugačije. Možda me baš to motivira, nove stvari i spoznaje', zaključila je naša najveća glazbena diva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene