Neprepoznatljiv je

Miljenik žena opet iznenadio drastičnom promjenom imidža, ali i nikad većim mišićima

Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Joe Manganiello (Foto: Getty Images) Sofia Vergara, Joe Manganiello (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Galerija

Joe Manganiello ponovno iznenadio drastičnom promjenom imidža objavivši fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom i zanimljivom bojom kose.

Holivudski glumac Joe Manganiello nedavno je šokirao svoje obožavatelje drastičnom promjenom imidža nakon što se ošišao na irokezu i izblijedio kosu zbog čega ga nitko nije mogao prepoznati, a sada je uslijedilo novo iznenađenje.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

43-godišnji Joe pohvalio se još jednom promjenom na Twitteru gdje je objavio fotografiju na kojoj pozira s irokezom obojanom u plavu boju.

"Vrijeme je posao", napisao je Joe uz fotografiju na kojoj su do izražaja došli i njegovi mišići te još jednom potvrdio kako radi na snimanju mini serije "Justice League" u kojoj glumi Deathstrokea.

U toj se ulozi pojavio i 2017. godine u istoimenom filmu, a svoj povratak najavio je još u svibnju. Snimanje je započelo sredinom listopada, a osim Joea u seriji će se pojaviti Ben Affleck, Amber Heard i Ray Fisher, a navodno bi im se trebao pridružiti i Jared Leto.

Joe se s novim imidžem prvi put u javnosti pojavio na rođendanskoj proslavi glumca Jesseja Tylera Fergusona, koji je s njegovom suprugom Sofijom Vergarom glumio u popularnoj seriji "Moderna obitelj".

Na Instagramu su bile osvanule fotografije na kojima je nosio zaštitnu masku na licu pa mnogi nisu shvatili o kome je riječ, no onda je sam na svom profilu objavio onu bez maske, ali i nakon toga se većina njegovih pratitelja zapitala tko je to.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene