imala je poseban povod

Skinula se do kraja i prizorom raspametila obožavatelje, a brzo se javio i frajer kojim je zamijenila miljenika žena

Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J (Foto: Instagram) +0 Jessie J (Foto: Instagram) Galerija

Jessie J je na Instagramu obilježila 33. rođendan fotografijom na kojoj je potpuno gola.

Pjevačica Jessie J je povodom svojeg 33. rođendana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola.

Pogledaj i ovo showbuzz pohvalila se fotkama! Nekoliko mjeseci nakon prekida s miljenikom žena već ljubi drugog, a čini se da se njen bivši ne miri s prekidom

Iako je rođendan proslavila u subotu 27. veljače, tek ga je sada obilježila na društvenoj mreži, a prizorom je raspametila obožavatelje.

"O moj Bože", "Prezgodna!", "Kendall Jenner, sakrij se", "Moćna fotka i žena", "The Body", samo je djelić komplimenata koji su se nanizali ispod fotke na kojoj je Jessie sakrila ključne dijelove, no svejedno je sve iznenadila odlukom da se skine do kraja. Fotka je skupila i stotine tisuća lajkova, a Jessie su fanovi obasuli i rođendanskim čestitkama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie J (@jessiej)

Reagirao je i njen novi dečko, plesač Max Nguyen koji je komentarom svima jasno dao do znanja da je ona njegova.

Jessie je početkom ožujka na Instagramu objavila zajedničku fotku s Maxom kojom je potvrdila da su par, a prohodali su samo nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula turbulentnu vezu s miljenikom žena Channingom Tatumom.

S glumcem je raskidala nekoliko puta, a zajedno su bili od 2018. godine, kada se on razveo od Jenne Dewan, no iako su nakon konačnog prekida navodno ostali prijatelji, bivši joj rođendansku objavu nije lajkao ni komentirao.

Channing još uvijek sa svojeg Instagrama nije obrisao ni njihove zajedničke fotke zbog čega mnogi sumnjaju da je još nije prebolio.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Getty Images) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) +3 Amanda Bynes (Foto: Instagram) Zanimljivosti Svijet ju je upoznao kao ovakvu ljepoticu, a teško je gledati u što su je razni poroci pretvorili i preobrazili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene