Filmska priča

Bio je odvjetnik u Dubaiju i imao sve, a sada pjeva na ulici: ''Ne želim biti prosjak, ovo mi je možda zadnja prilika''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Maja Šuput Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale +1 Jerry Vale Galerija

Jerry Vale je odvjetnik porijeklom iz Venezuele s vrlo zanimljivom pričom čiji je životni put prije dolaska na "Supertalent" toliko je nevjerojatan da podsjeća na filmski scenarij.

Pjevač Jerry Vale (46) iz Venezuele jedan je od kandidata koji su se istaknuli u trećoj emisiji nove sezone showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Jerry Vale Čeka putovnicu od svibnja Venezuelanac koji je zbog pandemije ''zaglavio'' u Hrvatskoj, a njegov video postao viralan: ''Nitko ne zna, ali imam petero djece''

Osim svojim glasom, simpatije gledatelja osvojio je i svojom zanimljivom životnom pričom po kojoj bi se mogao snimiti film.

"Glazba je oduvijek moja strast. Još kao mali htio sam biti pjevač", priznao je Jerry koji je unatoč toj želji upisao pravni fakultet. Imao je odvjetničku karijeru u Dubaiju, ali nikada nije bio u potpunosti sretan jer mu je glazba oduvijek bila najveća ljubav.

Put ga je prošle godine odveo u Hrvatsku gdje se zaposlio kao zabavljač tijekom turističke sezone. No, zbog pandemije koronavirusa zaglavio je u Hrvatskoj, gdje trenutno zarađuje pjevajući na ulici.

Prije je imao sve, a sada stavlja šešir na pod i prosi pjesmama. Iako se u Hrvatskoj osjeća usamljeno, glazba mu je velika utjeha, a na "Supertalent" dolazi iskušati svoju šansu da postane zvijezda.

"Volio bih imati priliku pjevati na pozornici i na radiju, a ne biti prosjak", kazao je Jerry.

"Nisam mlad, ali imam ovu strast u svoj duši. Ovo bi mogla biti moja zadnja prilika da postanem pjevač", dodao je prije nego što je izašao na pozornicu.

Žiri ga je odmah pitao što zna reći na hrvatskom, pa je rekao: "Poljubi me lijepe oči", a zatim ih je zadivio svojim pjevanjem.

"To je bilo poprilično dobro pjevanje, imate savršene visoke tonove", poručila mu je Martina Tomčić

"Ovo je bilo u stilu Susan Boyle, jer ste nas stvarno iznenadili", komentirala je Maja Šuput.

"Vi ste profesionalni pjevač po svemu, vaš glas je zadivljujuć", pohvalio ga je Janko Popović Volarić.

"Savršen ste primjer latino tipa", zaključio je Davor Bilman.

Jerry je sa suzama u očima dočekao četiri "da" od žirija, nakon čega je poručio: "Nakon teških, dolaze dobra vremena. Hvala Hrvatska."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene