još su zaljubljeni

Slavni komičar nikad nije izgledao bolje, a uhvaćen je i u rijetkim trenucima sa suprugom, koju je prije 23 godine preoteo drugom muškarcu!

Jerry i Jessica Seinfeld Jerry i Jessica Seinfeld Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry i Jessica Seinfeld - 1 Jerry i Jessica Seinfeld - 2 Jerry i Jessica Seinfeld - 3 Jerry Seinfeld Jerry Seinfeld - 3 Jerry Seinfeld - 1 +0 Jerry i Jessica Seinfeld Galerija

Jerry Seinfeld snimljen je na plaži na Karibima sa suprugom Jessicom, s kojom je u braku već 23 godine.

Slavni komičar Jerry Seinfeld (68) i njegova supruga Jessica (51) trenutačno uživaju na odmoru na Karibima, gdje su ih ulovili paparazzi.

Pogledaj i ovo showbuzz Peteročlana ekipa FOTO Objavljena jedna od rijetkih obiteljskih fotografija

Bračni par, koji nemamo često priliku vidjeti u javnosti, uživao je na pješčanoj plaži, a snimljen je kako se grli i drži za ruke dok zajedno izlazi iz vode. Jerryju su se kroz mokru bijelu majicu nazirali trbušni mišići i ne pamtimo da je komičar ikada izgledao bolje, a i Jessica je plijenila poglede u ružičastom kupaćem kostimu.

Jerry i Jessica u braku su već 23 godine i zajedno imaju troje djece, no njihova ljubavna priča nije započela idilično.

Par se upoznao 1998. godine u teretani u New Yorku, samo dva mjeseca nakon što se ona udala za Erica Nederlandea. Jerry je bio taj koji je prišao Jessici i navodno ju odmah oborio s nogu šalom koju je ispričao, a nije poznato je li ona tada znala tko je on, iako je iste godine emitirano finale njegove megapopularne serije "Seinfeld". Jerry ju je pozvao na spoj, a ona je pristala i ostalo je povijest.

Ljubav je planula odmah, a Jessica je kasnije tvrdila da je njezin prvi brak svakako bio osuđen na propast te da je razmišljala o razvodu i prije nego što je upoznala Jerryja.

Godinu dana nakon sudbonosnog susreta u teretani par se zaručio, a vjenčao se na Božić 1999. na privatnoj ceremoniji. Godinu dana kasnije dobili su svoje prvo dijete, kćer Sashu, zatim im se 2003. rodio sin Julian Kal, a 2005. dobili su još jednog sina, Shepherda Kellena.

Jerry i Jessica s djecom i danas žive u New Yorku, no o svojem privatnom životu ne odaju puno.

Prije nego što je upoznao Jessicu Jerry je četiri godine bio u vezi sa Shoshannom Lonstein, koja je u vrijeme kada su se upoznali imala samo 17 godina, a njemu je bilo 39. Zbog kontroverzne veze prozivali su ga u medijima, no on se ni na što nije obazirao.

Inače, Jerry je prema podacima iz 2022. godine najbogatiji komičar na svijetu i njegovo se bogatstvo procjenjuje na milijardu dolara.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač +30 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Celebrity Dobro raspoložena Kolinda zabavljala se s našom najuspješnijom misicom, koju nemamo često priliku vidjeti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 5 Lepa Brena Lepa Brena - 1 +26 Lepa Brena - 2 Zanimljivosti Pogledajte u kakvoj vili živi legendarna pjevačica Lepa Brena sa suprugom Bobom, posebno je vezana za ovu nekretninu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene