Njezina prva ljubav

Vjenčanje pred vratima, a ona razmišlja o bivšem dečku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna je glumica objasnila da je bila mlada kada je upoznala dotičnog dečka i da je tada smatrala da bi on mogao biti 'onaj pravi'.

Jennifer Aniston sretna je i uživa u ljubavi svog zaručnika Justin Theroux, no u nedavnom je intervjuu priznala da ponekad razmišlja o svom bivšem dečku i kako bi to bilo da nije prerano napustio ovaj svijet.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomirba na pomolu? O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Slavna je glumica objasnila da je bila mlada kada je upoznala dotičnog dečka i da je tada smatrala da bi on mogao biti 'onaj pravi', no mladić je preminuo od tumora na mozgu prije dosta godina.

VIDEO Nakon 10 godina progovorila o razvodu s Brad Pittom!

'On je bio moja prva ljubav, bili smo zajedno pet godina. Mislim da bi ga čak mogli zvati 'onim pravim'. Ali imala sam 25 godina i bila sam mlada i glupa. Mislim da mi je on sada poslao Justina da se iskupi za sve', kaže 45-godišnja glumica.

Slavna 'Prijateljica' nije otkrila ime svog bivšeg dečka, ali je prgovorila o sadašnjoj ljubavi i tome kako ju je očarao prosidbom prije dvije godine.

'Trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na prsten. Ja nisam djevojka koja voli dijamante, ja sam više ljubitelj prirodnog nakita', objasnila je Jenn dodajući da ona i Justin još uvijek nisu odlučili kakvu će ceremoniju imati.

'Vodi se velika rasprava trenutno. Ne znamo hoćemo li to jednostavno napraviti i reći svima ili ćemo forsirati tajno vjenčanje i nećemo se uopće zabaviti jer ćemo se bojati da nas netko ne otkrije', rekla je Jennifer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene