OMG

Jennifer Aniston obrijala glavu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proteklih nekoliko dana na Facebooku je počela kružiti fotografija Jennifer Aniston s novom frizurom – je li slavna glumica doista obrijala glavu??

Jennifer Aniston poznata je po svojoj njegovanoj kosi, pa nije ni čudno što je njezin 'novi' izgled skoro ćelavo obrijane glave podigao pravu internetsku prašinu u virtualnom svijetu.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Što li će samo Brad reći na izjavu Jennifer Aniston? - Zar joj je bilo tako loše?!

44-glumica vjerojatno se i sama iznenadila kada je vidjela svoj 'novi' izgled, no da je fotografija LAŽNA pokazala je i na izlasku s prijateljicom Courtney Cox kada su je paparazzi ulovili u autu – s i dalje postojanom frizurom. 

Usprkos lažnoj fotografiji koja je preplavila Facebook, ništa nije moglo pokvariti raspoloženje slavne glumice. Kako je viđena sa Courtney koja je u seriji 'Prijatelji' glumica Monicu, u Hollywoodu se počelo šuškati kako se počelo planirati i snimanje novih nastavaka hit serije. E to je vijest koja bi zasigurno razveselila njihove obožavatelje diljem svijeta!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene