svi su jedva dočekali!

Jennifer Aniston raspametila milijune obožavatelja na Instagramu, potvrdila jednu dugoiščekivanu vijest!

Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Ben i Ross (Foto: Instagram) Prijatelji (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston i David Schwimmer (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty) Galerija

Jennifer Aniston na Instagramu je potvrdila točan datum okupljanja "Prijatelja" i objavila trailer za dugo iščekivanu posebnu epizodu.

Glumica Jennifer Aniston na svojem je Instagramu objavila trailer za dugoiščekivanu posebnu epizodu serije "Prijatelji" te je potvrdila datum njezina emitiranja, koji je u četvrtak objavljen i na streaming servisu HBO Max.

Pogledaj i ovo Prijatelji, serija (Foto: Profimedia) na ovo se čekalo! Konačno se zna točan datum okupljanja kultnih "Prijatelja", a potvrđeni su i brojni slavni gosti

"Službeno je! Premijera okupljanja 'Prijatelja' bit će 27. svibnja", napisala je te je pratitelje u Chandlerovu stilu upitala mogu li biti uzbuđeniji nego što jesu.

Njezina je objava raspametila obožavatelje "Prijatelja", koji su je obasuli milijunima lajkovima i u komentarima iskazali svoje uzbuđenje zbog dugoiščekivanog povratka kultne serije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Prijatelji: Okupljanje", u kojemu će nastupiti svih šestero originalnih glumaca, prvotno se trebalo snimiti prije više od godinu dana, no odgađano je zbog pandemije koronavirusa.

Jednokratni specijal bez scenarija snimljen je ranije ove godine na istoj pozornici u Los Angelesu kao i originalna komedija o šestero prijatelja koji žive u New Yorku.

"Prijatelji", koji su s prikazivanjem na NBC-ju završili 2004., bili su jedna od najpopularnijih TV serija u 90-ima i ponovno su oživjeli na streaming platformama kao jedna od najgledanijih serija diljem svijeta.

U okupljanju će sudjelovati Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

HBO Max je rekao da će se u specijalu pojaviti više od 15 poznatih gostiju, uključujući bivše članove "Prijatelja" poput Toma Sellecka (Richarda) i Maggie Wheeler (Janice), no i drugih poput britanskog nogometaša Davida Beckhama, glumca iz "Igre prijestolja" Kita Haringtona, pakistanske dobitnice Nobelove nagrade za mir Malale Yousafzai te glazbenika Justina Biebera i Lady Gage.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene