Preporodila se

Slavna glumica pozirala gola te progovorila o razvodu koji je šokirao Hollywood

Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Dewan (Foto: Instagram) Jenna Dewan (Foto: Instagram) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Jenna Dewan (Foto: Instagram) Jenna Dewan Tatum i Channig Tatum (Foto: Getty) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) +0 Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Galerija

U travnju 2018. godine njihov je razvod šokirao njihove obožavatelje.

U travnju 2018. godine njihov je razvod šokirao njihove obožavatelje.

Pogledaj i ovo Haris Džinović snimljen u centru beograda Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

Radi se o glumačko-plesnom paru Channingu Tatumu i Jenni Dewan koji su zajedničkom izjavom na Instagramu u travnju ove godine potvrdili da se razvode nakon 12 zajedničkih godina.

Jenna Dewan (Foto: Instagram) Jenna Dewan (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Hej, svijete! Imamo nešto što bismo voljeli podijeliti s vama, iako je to jako čudno da dijelimo sa svima no to je dio života za kakav smo se odlučili i za koji smo jako zahvalni. Želimo s vama podijeliti istinu. Odlučili smo se rastati kao par. Ludo smo se zaljubili prije puno godina i imali smo čarobno putovanje zajedno. Apsolutno ništa se nije promijenilo oko toga koliko volimo jedno drugo no ljubav je lijepa avantura koja nas sada razdvaja. Nema nikakvih tajni i skandala oko naše odluke - samo dva najbolja prijatelja koja su shvatila da se trebaju razdvojiti. Mi smo i dalje obitelj te posvećeni roditelji kćerkice Everly. Ništa nećemo komentirati više od ovoga i zahvaljujemo svima na poštivanju naše privatnosti", napisali su tada te šokirali javnost jer se radilo o jednom od najstabilnijih holivudskih parova za koje se sve godine nije vezao niti jedan skandal.

 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Par se upoznao davne 2006. godine na setu filma "Step Up", a 3 godine kasnije bili su vjenčani. Kćerkica Everly stigla je kao kruna ljubavi u svibnju 2013. godine.

Nakon razvoda, mnogi su komentirali kako crnokosa ljepotica nikada nije izgledala bolje, dok je Channing navodno još pokušavao izgladiti stvari no nije uspio.

A koliko je "procvjetala" nakon razvoda, glumica i plesačica pokazala je na najnovijoj naslovnici Women's Healtha na kojoj je pozirala potpuno gola. Jenna je tom prilikom i prvi put progovorila o razvodu.

 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

"Osjećam se kao da sam na valu promjena i osobnog rasta. Sve je drugačije i novo, no to je moj novi život i sigurna sam da ću se naviknuti. Trebalo mi je vremena i truda da se oporavim od razvoda i otkrijem svoju žensku snagu. Uvijek sam bila plesačica, supruga ili glumica. Sada sam spoznala pravu sebe", zaključila je Jenna.

 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Otkrila je i kako su ona i bivši suprug ostali u prijateljskim odnosima zbog kćeri, a zanimljivo jest kako Channing još uvijek lajka njezine objave na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene