Najbolja u regiji

FOTO I seksi Jelena Rozga osvojila Oskara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga u Banja Luci primila je 'Oskar popularnosti'.

Petnaesta po redu glazbena manifestacija 'Oskar popularnosti' sinoć je dodijelila brojna priznanja glazbenicima iz cijele regije, a  nagrada za najbolju glazbenicu regije pripala je Jeleni Rozgi, koja je svojim kratkim nastupom zapalila banjalučku publiku i ovu nagradu posvetila njima, zahvalivši im na vjernosti  i ljubavi koju joj pružaju svih ovih godina.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Isto vrijeme, drugo mjesto: Severina i Rozga objavile seksi fotke! 

Koliko je Jelena popularna najbolje pokazuje činjenica da su je brojni obožavatelji doslovno opkolili u namjeri da se s njom fotografiraju. Svi oni bili su oduševljeni samom Rozginom pojavom, a poznata je pjevačica pažnju plijenila u ručno rađenoj srebrnoj haljini modnog studija Vain, koja je inspirirana glazbenom ikonom Kylie Minogue.

Haljina je na suptilan način istovremeno naglasila Jeleninu seksepilnost i eleganciju te ponovno oduševila sve prisutne, ostavši ih bez daha.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene