Pjevač komentirao

Pjevač tvrdi: 'Jelena Rozga je moja sestra!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Dobrica je, društven, voli ljude, ma najbolji je na svitu'', kaže za pjevača Jelena Rozga.

'Jelena Rozga i ja imamo istog glazbenog tatu i mamu. Ona mi je sestra', rekao je sinoć Jole gostujući na Narodnom radiju. Njegova 'sestra', čekala ga je nestrpljivo na telefonskoj liniji spremivši mu iznenađenje.

>> Rozga sinoć oduševila Beograd, obećala je povratak!

'Jolu znam od njegovog prvog dana karijere i svi smo ga zavoljeli nakon prve minute. Dobrica je, društven, voli ljude, ma najbolji je na svitu', hvalila ga je Rozga kazavši da rijetko izlazi, ali kad se to dogodi, Jole joj je glavno društvo.

'Kad izađem, idem zadnja doma i to s Jolom', rekla je Jelena. Svojim bratom nazvao ga je Petar Grašo. 'Lako što je Petar moj brat, on je i moja frekvencija', pričao je Jole o Graši, koji ga je opisao 'hodajućom dobrotom, čistog i neiskvarenog srca'. 'Jole ima samo jednu misiju, a to je da ostane takav kakav jest', rekao je Grašo, što je Jolu ostavilo bez teksta.




Jole je gostovao u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', pjevajući najveće hitove u proteklih 15 godina karijere, ujedno promoviravši i novi singl 'Bailando Solo'. Priznao je da kad se ne može sjetiti teksta, mikrofon okrene prema publici, da rado pleše, ali se ne smatra vrhunskim plesačem te da će se potruditi da njegovim budućim zetovima bude dobro u životu. Jolu su zvali brojni prijatelji.
  Pogledaj i ovo Jelena Rozga s ekipom u Beogradu bila je dobra atmosfera! Rozga se zabavljala u Beogradu s Grašom i Huljićima, a pridružio im se i naš zgodni glumac!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene