Novo poglavlje

Hrvatska Kim Kardashian i bivši Vatreni pohvalili se kupnjom luksuzne nekretnine

Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) +0 Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Perić i Igor Bubnjić početkom godine potvrdili su vezu, zaručili se, čekaju dijete, a sada su kupili i stan.

Influencerica i beauty blogerica Jelena Perić sa zaručnikom Igorom Bubnjićem kupila je luksuzni stan.

Pogledaj i ovo Jelena Perić (Foto: Instagram) Baš lijepo! Pohvalila se blistavom stvarčicom: Hrvatska Kim Kardashian postat će supruga bivšeg Vatrenog

"Hrvatska Kim Kardashian" trenutačno proživljava najljepše životne trenutke. Ona i zaručnik nogometaš te bivši Vatreni trenutno čekaju svoje prvo dijete - sinčića, a uskoro će useliti i u novi dom.

Da je u potražnji stana, Jelena je najavila još ranije svojih više od milijun obožavatelja, a sada se pohvalila i kako su pronašli onaj savršeni.

Jelena je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se ljube u prostranom dnevnom boravku, a jasno je kako se radi o luksuznijoj nekretnini koju sada treba i urediti.

"Kupili smo stan. Novo poglavlje u našim životima", kratko je napisala blogerica koja je vezu s Bubnjićem potvrdila ranije ove godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

Za prvu godišnjicu paru su stigle sretne vijesti o dolasku prinove koja stiže na zimu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene