besprijekorna!

Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta

Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Galerija

Adriana Lima nekad je bila među najtraženijim manekenkama na svijetu i nosila je slavne revije donjeg rublja Victoria's Secreet, a posljednjih godina odrađuje manje kampanja za poznate brendove da bi se posvetila odgoju svojih kćeri.

39-godišnja Adriana Lima mnogo se puta našla na listama najljepših žena na svijetu, a njezina prirodna izdanju pokazuju da je to sasvim zasluženo. 

Pogledaj i ovo Adriana Lima (Foto: Profimedia) Lice i tijelo iz snova Brazilska seks-bomba: Nesuđena srpska snaha seksi je i odjevena od glave do pete

Brazilska ljepotica ne ustručava se dijeliti svoje fotografije bez imalo šminke kada je u teretani sva uznojena nakon vježbanja ili kad se probudi ujutro u krevetu. Zbog toga Adrianu njezini pratitelji na Instagramu još više vole i obasipaju je komplimentima. 

Iako joj šminka očito nije potrebna, Lima kada se sredi izgleda  zanosnije i plijeni pozornost gdje god se pojavi. Nekad jedna od najtraženijih manekenki na svijetu ostala je mnogima u pamćenju s modnih pista, pogotovo kada je nosila revije donjeg rublja Victoria's Secreet. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Adriana još odrađuje kampanje za razne brendove, no manje nego prije jer se odlučila posvetiti odgoju svojih kćeri Valentine (11) i Sienne (8), koje je dobila s bivšim mužem, bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem (42). Par je bio u braku od 2009. do 2016., a strani mediji pisali su da je manekenka čuvala svoju nevinost dok ne izgovori sudbonosno da. 

Nakon Jarića ljubila je turskog pisca Metina Haru, no to nije potrajalo, a njezin trenutačni ljubavni status nije poznat.

Inače, Limu na Instagramu prati 12,9 milijuna ljudi. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Celebrity Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene