Bit će ovo hit!

Latino zavodnik za kojim su uzdisale žene diljem svijeta uhvaćen u neobičnom izdanju, ovo je nešto novo za njega!

Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Javier Bardem (Foto: Profimedia) +0 Angela Bassett i Javier Bardem (Foto: AFP) Galerija

Javier Bardem je na setu filma "Lyle, Lyle Crocodile" promijenio imidž i pokazao dosad neviđeno izdanje.

Holivudski glumac Javier Bardem našao se u jednom sasvim novom filmskom liku i neobičnom izdanju u to za potrebe snimanja adaptacije dječje knjige "Lyle, Lyle Crocodile" u New Yorku.

52-godišnji Javier snimljen je na setu i to s novim imidžem koji je uključivao dužu kovrčavu kosu i brkove, dok je na sebi nosio hlače s tregerima i šarenu majicu s likom krokodila. Detalji snimanja zasad još nisu otkriveni pa nije poznato koji će lik točno utjeloviti, ali čini se da će nas sve dobro zabaviti.

Javiera smo dosad imali prilike gledati u nekim ozbiljnijim ulogama poput one u filmu "Nema zemlje za starce", "James Bond", "P.S. Volim te", "Vicky Cristina Barcelona", pa njegovi obožavatelji jedva čekaju vidjeti ga u nekom drugom svjetlu.

Javier je inače u sretnom braku s Penelope Cruz i jedan su od najatraktivnijih holivudskih parova, a zajedno su od 2007. godine. Vjenčanje je održano u ljeto 2010. godine na privatnoj ceremoniji u prijateljevoj vili na Bahamima, a par zajedno ima i dvoje djece, kćer i sina.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene