To samo on može!

Mišićavi glumac pokazao svoju drugu stranu i urnebesnim videom oborio sve s nogu: ''Ovo je sjajno!''

Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) +0 Jason Momoa (Foto: Instagram) Galerija

Jason Momoa snimio je i na društvenim mrežama objavio urnebesni video.

Holivudski glumac Jason Momoa, kojemu su unatrag nekoliko godina, duga valovita kosa i mišićavo tijelo postali zaštitni znakovi i zbog kojih ga žene diljem svijeta obožavaju, našalio se na račun svog izgleda i sve nas dobro nasmijao.

Pogledaj i ovo Jason Momoa - 2 Kakva odluka! Slavni ljepotan šokirao novom odlukom, drastično promijenio izgled: ''Ne mogu ni zamisliti kako žene sada luduju!''

Naime u reklami za hipoteke snimljenoj za potrebe Super Bowla, 40-godišnji Jason pokazuje sve blagodati uživanja u svom domu nakon napornog dana, dok objašnjava što za njega znači dom.

"Što dom za mene znači? To je moje svetište, mjesto na kojem se mogu skroz opustiti. Mjesto na kojem mogu biti totalno opušten u vlastitoj koži", govori Jason u videu i tada skida "periku" s ćelave glave, lažni isklesani torzo i otkriva pod navodnicima pravog sebe.

"Rocket Mortgage razmumije da je dom mjesto gdje mogu biti ja. A to je poprilično dobar osjećaj", dodao je Jason i objavio cijeli video, u kojem se pojavljuje i njegova supruga Lisa Bonet, na profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

"Hahahaha, umirem od smijeha", "Ovo je sjajno", "Ne mogu se prestati smijati", "Obavezno pogledati do kraja", "Najbolja reklama", samo su neki od komentara koje je dobio.

Reklama koju je snimio samo je jedna snimljena za potrebe Super Bowla od onih koje plijene pažnju, ne samo u SAD-u već i u cijelom svijetu, a osim njega u ostalim reklamama pojavili su se i Chris Evans, John Legend, Missy Elliot, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Dwayne Johnson, Bryan Carnston i mnogi drugi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene