Najtraženija ulaznica u gradu

Derulo će hrvatsku publiku rasplesati na bini od 20 metara i uz raskošan vatromet!

Jason Derulo (Foto: PR) Jason Derulo (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Derulo (Foto: PR) +0 Jason Derulo i Marcus&Martinus (Foto: PR) Galerija

Jason Derulo održati će prvi koncert pred hrvatskom publikom.

Prvi nastup Jasona Derula u Areni najveća je koncertna atrakcija ove jeseni u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Najteži trenuci Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne

Američki pjevač i plesač u Hrvatsku dolazi prvi put, a koncert u našoj najvećoj dvorani 27. listopada najavio je kao raskošan glazbeno - scenski spektakl na kojem će rasplesati obožavatelje.

Nastupit će na veličanstvenoj pozornici veličine 20 metara, koju će postaviti tim od 60 ljudi, uz mnoštvo svjetlosnih efekata, pirotehnike i tri spektakularna video walla koja će pokrivati binu. Uz Jasona će na bini biti i ekipa vrhunskih plesača, a sudeći prema dosadašnjim nastupima na turneji, i u Zagrebu se priprema spektakularan koncert.

Veliki interes publike potvrdio je i direktor Star produkcije te organizator koncerta Alen Ključe: "Svakodnevno pristižu upiti za ulaznicama, što nas ne čudi s obzirom da se trudimo organizirati glazbena događanja na najvišem nivou. Ne sumnjamo da će 27. listopada mnogima ostati u lijepom sjećanju".

Derulo s nestrpljenjem iščekuje susret s hrvatskom publikom, a obožavatelji će u Arenu moći ući već od 18.30 sati. Kao predgrupa nastupit će LZ7 u 18.55 sati, a norveška teen senzacija Marcus&Martinus show započinje u 19.35 sati. Od 20.30 publiku će zabavljati DJ Jae Murphy nakon čega slijedi Derulov spektakl, koji je zakazan za 20.40 sati.

Jason Derulo i Marcus&Martinus (Foto: PR) Jason Derulo i Marcus&Martinus (Foto: PR) Foto: PR

Američka zvijezda na turneji Europom putuje autobusom, a zbog raskošne scenografije u pratnji je i 10 šlepera opreme te pet autobusa prateće ekipe.

Jason je na sceni 12 godina, vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka i ima više od tri milijarde YouTube pregleda stoga ne čudi da se smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene