Vjera mu je pomogla

Jasmin Stavros otvorio dušu o bolesnom sinu: ''Stvarno smo se napatili žena i ja, ni sam ne znam koliko je operacija imao''

Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 3 Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 4 Jasmin Stavros - 5 Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 4 +16 Jasmin Stavros Galerija

Jasmin Stavros prisjetio se kako je upoznao suprugu Žarku, progovorio je o teškoj sinovoj bolesti, ali i o svojim ovisnostima u prošlosti.

Pjevač Jasmin Stavros u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ispričao je kako prije supruge Žarke i nije bio toliko u vjeri, a dotaknuo se i drugih divnih, ali i onih manje lijepih životnih trenutaka.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Snagu je crpio u vjeri Prijatelji Jasmina Stavrosa otkrili su nepoznate detalje o pjevaču: ''Nije prošlo mjesec dana da ne bi išao u Međugorje''

"Megazvijezda sam postao, odnosno etablirao sam se kao pjevač nakon svoga trećeg albuma 'Ljubio sam anđela' 1989. godine, kad su došli hitovi 'Umoran sam' i 'Dao bi sto Amerika'. Tad se sve okrenulo. Tad su me svi shvatili ozbiljno, i kritičari i publika. Tad mi se otvorio teren i onda sam počeo nastupati jako puno", objasnio je Jasmin pa se prisjetio i vrhunaca karijere, kada je radio po 120 koncerata godišnje, dok ih danas, kako kaže, odradi oko 26.

"Mogu biti zahvalan Bogu šta sam došao u situaciju da pjevam kad mi se pjeva, a ne pjevam kad mi se ne pjeva. Izbjegavam manje klubove jer mi nije potrebno više da se toliko ubijam", rekao je.

Zatim se dotaknuo svoje borbe s ovisnošću.

"Upao sam u loše društvo, nisam ja toga tada bio ni svjestan. Ma nisu to bili neki veliki poroci. To sam ja sve probao iz neke znatiželje, ali nisu meni trebale ni bolnice ni komune da se izliječim od ovisnosti", istaknuo je. Tada je zaželio upoznati nekoga s kim će provesti život i pojavila se supruga Žarka, s kojom se koju godinu kasnije i vjenčao, a kako kaže, najbitnije je bilo da su živjeli u predbračnoj čistoći.

"Nismo spavali prije braka. Danas je to, nažalost, rijetkost. Tada sam hodao s djevojkom koja je tako odgajana i živjela je vjeru i do prve bračne noći smo čekali", otkrio je pjevač.

Vjera u Boga dosta mu je pomogla u životu, iako prije nije bio toliko u vjeri.  Njegov sin Krešo boluje od hidrocefalusa, a Jasmin je objasnio i kako su prošli kroz taj dio pakla.

"Hvala Bogu, zahvaljujući dvama doktorima s Rebra, na mom su sinu napravili jedan eksperiment. Ima sad jednu pumpu koja mu regulira vodu u mozgu. Probili su mu dio glave nekako gdje sad taj likvor sam od sebe odlazi. Tako da, Bogu hvala, sad je sve u redu", objasnio je pa dodao za kraj:

"Stvarno smo se napatili i žena, i ja, i on sve ove godine. Više ne znam koliko je ima operacija na glavi, ne želim ni spominjati. Drago mi je to što su oba moja sina, i Milo i Krešo, neovisni o meni i financijski i općenito. Sami žive od svojeg novca, peru, kuhaju, peglaju, sve znaju, žena ih je sve naučila. Zadovoljan sam i sretan što su stabilni, ne ovise ni o kome i žive bolje nego ja. Rade, trude se, stvarno su super", zaključio je Jasmin za Slobodnu Dalmaciju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju John Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia - 1 Odele Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia +4 Belinda Cape i Odele Ventimiglia Celebrity Kći glumca iz kultne serije preminula u 26. godini, prije samo tri mjeseca postala je majka: "Srca su nam slomljena"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +17 Luka Nižetić Nekad i sad Luka Nižetić drastično promijenio imidž, evo kakve su reakcije njegovih fanova: "Ma jesi li to ti? Za ne prepoznati!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene