Uživa u nećaku

Život Janice, ali i cijele obitelji Kostelić, promijenio se u potpunosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janica Kostelić uživa u ulozi tete, a svoje osjećaje ljubavi prema mališanu nikako ne skriva.

Janica Kostelić početkom ove godine postala je teta malome Ivanu, sinu njezinog brata Ivice Kostelića i njegove supruge Elin. Mališan je odmah postao mezimac cijele obitelji, a svoje osjećaje ljubavi Janica nikako ne skriva.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić ležerni izlazak Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

Ljubimac obitelji: Teta Janica najponosnija na najmlađeg Kostelića

'Vjerujem da sve tete s nećacima rade upravo ono što s njima ne bi radili njihovi roditelji. To je isto kao i s bakama i djedovima. Prvo što mi padne napamet su slatkiši. Tete će im dati slatkiše prije nego brižni roditelji, a klinci su dovoljno pametni da znaju kako nas ne smiju odati, inače će zalihe presušiti. Ivan i ja se volimo igrati, a sad je u fazi kada uči hodati. Klinci su općenito živi cirkus koji neprestano ide za vama i čarobno mame osmijeh na licu. Nema tog lošeg dana ili raspoloženja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana i satima se smijem i uživam', rekla je Janica za Story.

Također, Ivanovo je rođenje promijenilo cijelu obitelj Kostelić.

'Predivno je gledati Ivicu koliko uživa u svom djetetu, koliko ga je očinstvo promijenilo, koliko je ljubavi u njemu. Prije smo slušali koliko dijete može promijeniti osobu i koliko ljubavi može pružiti, sada i sami to osjećamo', dodala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene