Najstariji izbor

Samo jedna dama će ponijeti krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, a okrunjuje ju šampion našeg turizma!

Kraljica Hrvatske 2022. - 1 Kraljica Hrvatske 2022. - 1 Josip Čekada i Giordano Cellich/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Hrvatske 2022. - 2 +0 Kraljica Hrvatske 2022. - 1 Galerija

I ove godine će Rovinj postati središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana koji je ujedno i višestruki te ovogodišnji turistički prvak Hrvatske.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom "Kraljica Hrvatske“.

Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku. Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta održati u Hrvatskoj.

Djevojke će se publici predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama, potom u raskošnim vjenčanicama te u kupaćim kostimima.

Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske završne pripreme za izbor odradile su u Rovinju, Puli te NP Brijuni gdje su imale posebnu čast, baš poput Angeline Jolie i princeze Karoline od Monaka družiti se i hraniti najstariju slonicu Lanku.

Svečanost će voditi zabavan voditeljski par, Zlata Muck Sušec i Mario Sedmak, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Giuliano Đanić, te grupa Feminnem. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast.

Pridružite se ovoj svečanoj manifestaciji, podržite festival ljepote, talenta i zabave te rezervirajte datum 29. studenog u 19:00 sati za Kraljicu Hrvatske. Očekuje vas vrhunska zabava koju su organizatori pripremili.

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: info@kraljica-hrvatske.hr

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 5 Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović - 2 Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović - 1 Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović +29 Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 4 Celebrity Lijepa kraljica Letizia ukrala pažnju na gala večeri za koju se posebno sredila, svi pogledi bili su uprti u nju!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene