Slavlje u Mimari

Propadalo oženio 28 godina mlađu Draganu: Pogledajte kako je bilo na slavlju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Goste je zabavljala Tereza Kesovija, koja je inače mladoženjina prijateljica. Među uzvanicima našli su se brojni poznati Hrvati pa su u Mimaru stigli i Željko Bebek, Zoran Škugor, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Boris Đurđević.

Umjetnik i frontmen grupe Teška industrija Ivica Propadalo vjenčao se proteklog vikenda. Nakon šest godina veze razmijenio je bračne zavjete s 28 godina mlađom Draganom Todorović. Slavlje je počelo još u subotu, kada su se vjenčali u Gradskoj vijećnici pred članovima obitelji, a nastavilo se u nedjelju. Održali su, naime, veliki tulum u muzeju Mimara.

Pogledaj i ovo Ivica Propadalo i Dragana Todorović kao na filmu Ivica Propadalo ne odvaja se od 28 godina mlađe supruge, osvojila ga je samo jednom molbom na njegovu koncertu!

Goste je zabavljala Tereza Kesovija, koja je inače mladoženjina prijateljica. Među uzvanicima našli su se brojni poznati Hrvati pa su u Mimaru stigli i Željko Bebek, Zoran Škugor, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Boris Đurđević. Mladenka je zablistala u jednostavnoj vjenčanici, a mladoženja u elegantnom odijelu. Nakon što je DNEVNIK.hr prvi donio vijest o skorašnjem Propadalovom braku, Ivica nam je otkrio da se ovako nešto posebno ne događa svaki dan. Dodao je i da njemu i njegovoj partnerici nimalo ne smeta razlika u godinama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene