Kakvo uzbuđenje!

Domaći sportski par s ljubavnom pričom kao iz bajke otkrio da im nakon dva sina stižu - blizanke

Ivica Kostelić (Foto: Facebook) Ivica Kostelić (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kostelić (Foto: Facebook) Ivica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Ivica Kostelić (Foto: Facebook) Galerija

Ivica i Elin Kostelić već imaju dva sina, a na proljeće stižu dvije kćerkice.

Naš najpoznatiji i najtrofejniji skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin proširuju obitelj.

Pogledaj i ovo Ivica Kostelić Odlično se snalazi! Supruga Ivice Kostelića objavila rijetku obiteljsku fotografiju koja je sve oduševila: "Tko kaže da tate ne mogu multitaskati?"

Domaći par otkrio je kako u njihov dom na proljeće stižu dvije djevojčice.

Naime, 35-godišnja Elin trebala bi roditi u ožujku, a to je svakako najljepši poklon koji je sportaš mogao poželjeti za okrugli 40. rođendan koji će proslaviti 23. studenog.

"Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5)", otkrio je Ivica za Gloriju koji sa suprugom nikada nije skrivao kako želi veliku obitelj.

Podsjetimo, par se vjenčao 2014. godine nakon dugogodišnje veze, a iste je godine stigao sin Ivan. U ljeto 2016. godine stigao je i sinčić Leon.

Plavokosa Elin zbog ljubavi prema Ivici preselila se u Hrvatsku s dalekog Islanda te odlično priča hrvatski, no s dječacima komunicira i na islandskom jeziku, jer želi da nauče i njezin materinski jezik.

Dječaci su također od tate naslijedili ljubav prema prirodi u kojoj često borave, a vjerujemo kako će iste stvari ponosni roditelji prenijeti i na svoje kćerkice.

Čestitke sretnoj obitelji! 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) +5 Ivana Isabella Grdić (Foto: Instagram) Celebrity Upoznajte seksi "curu od skandala" koja se bacila u borbu za osvajanje srca zgodnog Zadranina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene