Ljepša no ikad!

Brak s bivšim Vatrenim i majčinstvo očito joj gode: Naša bivša misica privukla pažnju na jednom modnom događaju!

Ivana Mišura Ivana Mišura In Magazin 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišura Ivana Mišura - 3 Ivana Mišura - 2 Ivana Mišura - 1 Ivana Mišura - 3 Ivana Mišura - 4 Ivana Mišura - 2 Ivana Mišura - 1 Ivana Delač, Ivana Mišura, Natalija Prica (Foto: Marcela Pezo) Ivana Mišura (FOTO: Bojan Zibar) +1 Ivana Mišura (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Ivana Mišura snimljena je u Zagrebu na blagdanskom modnom buvljaku Udruge P.I.N.K..

Naša bivša Miss Universe Ivana Mišura plijenila je pozornost na modnom buvljaku Udruge P.I.N.K. u Zagrebu, na koji je stigla u pratnji prijateljice i također bivše misice Ivane Delač.

Pogledaj i ovo Goran Vlaović Zajednički pothvat Goran Vlaović i Ivana Mišura uživaju u obiteljskom životu, ali okreću i novu stranicu u životu, evo o čemu je riječ!

32-godišnja Ivana je bila dobro raspložena i nije skidala osmijeh s lica, a mnogi su primijetili da izgleda bolje no ikad i da joj brak sa 17 godina umirovljenim nogometašem Goranom Vlaovićem, s kojim je dobila i dijete, baš godi.

Par se vjenčao u kolovozu ove godine, a sredinom veljače ove godine na svijet je došla njihova kćerkica Vana. Goranu je to četvrto dijete, iz braka s Milanom Vlaović Kovaček ima sinove Stjepana i Marija te kćer Niku, dok je Ivana prvi put postala majka. 

Par je zajedno od 2018. godine, a Ivana je prva djevojka u koju se Goran zaljubio sedam godina nakon razvoda od bivše supruge. Upoznali su ih zajednički prijatelji prije četiri i pol godine, no isprva ih je povezivalo samo prijateljstvo. Ne izlaze baš često u javnost i ne komentiraju svoju vezu, ali Ivana je jednom prilikom za IN magazin otkrila da je s Goranom, koji je od nje stariji 17 godina, uistinu presretna.

Goran je u braku s Milanom bio osam godina, a Ivana je prije njega bila u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +5 Maja Šuput - 4 Celebrity U haljini dostojnoj finala Maji Šuput falio je samo jedan detalj, primjećujete li koji?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 6 Anatacha Filimone - 7 Anatacha Filimone - 9 Anatacha Filimone - 8 +21 Supertalent: Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Prvi razgovor s Anatachom nakon pobjede, evo što planira s osvojenih 200 tisuća kuna: "Film cijelog mog života proletio mi je kroz glavu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene