Zanimljivi detalji

Ivan Šarić napokon otkrio zašto mu je tako teško organizirati vlastito vjenčanje!

Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) +0 Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Galerija

Iako još ne zna kad će uploviti u bračnu luku, Ivan Šarić zna da bi bez previše razmišljanja potpisao predbračni ugovor. Zašto? Otkrio je našem Davoru Gariću u novom nastavku ''Paprenih kuglica''.

Iako još ne zna kad će uploviti u bračnu luku, Ivan Šarić zna da bi bez previše razmišljanja potpisao predbračni ugovor.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Zašto? Otkrio je našem Davoru Gariću u novom nastavku ''Paprenih kuglica''. Saznali smo i zanimljive detalje iz njegova života i karijere koje dosad nismo znali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

Za početak Davoru je otkrio kako je kao mali sanjao o karijeri vojnog pilota, detektiva, ali i svećenika, no nimalo ne žali što je postao komičar jer sve što ima može zahvaliti ljudskom smijehu.

"Da mi netko sutra kaže da od toga neću zaraditi ništa, ja bih se i dalje ovime bavio", odlučno poručuje te poziva publiku na svoj dosad najveći stand-up nastup, 2. listopada u Maloj dvorani Doma sportova

Priznaje kako ga trema svaki put ubije 10 minuta pred nastup, no činjenica je da se karte prodaju kao lude, pa tu nema nikakvog straha. A onda su krenula pitanja o budućem vjenčanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

"Ako to netko može organizirati, to bi bilo super", kroz smijeh govori Ivan te nastavlja. "Prije organiziram Dom sportova, 3000 ljudi, stand-up turneju, Ples sa zvijezdama nego vlastito vjenčanje. Ne znam zašto je to sve tako teško. Samo treba lokacija i pozvati ljude... Ja ću jednog dana samo popizdit i oženit se."

"Meni je tako svejedno, ja samo želim da toj osobi pored mene bude super, a onda se stvar zakomplicira jer ta druga osoba ne zna što je njoj super, a meni je svejedno. Stara, napravi što hoćeš." Druga osoba njegova je dugogodišnja partnerica Korana Gvozdić, a radi se o jednom od najslađih domaćih parova.

Dečki su se dotaknuli i teme depilacije, a cijeli video pogledajte u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) +6 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Fotografija koja otkriva horor brojnih operacija: S 22 godine izgleda puno starije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene