Snalaze se!

Rakitić se pohvalio zadivljujućim akrobacijama s atraktivnom suprugom, pogledajte kako se oni bore protiv virusa!

Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović (Facebook) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Galerija

Nogometaš Ivan Rakitić i supruga Raquel Mauri pohvalili su se odličnom formom. Dok Rakitić vježba, glazbenik Alen Islamović uživa u mirnim danima sa ženom Marijanom.

Nogometaš Ivan Rakitić (32) pokazao je da izolacija zbog koronavirusa nije naškodila njegovoj formi i sportskom duhu.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Rakitić se pohvalio na Instagramu da vježba sa suprugom Raquel Mauri (29). "Ovako su dani bolji. Trening s Raquel. Razveselite sve, zajedno ćemo pobijediti virus. Ostanite kod kuće", istaknuo je nogometaš pokraj objave.

Video je ubrzo izazvao oduševljenje među Ivanovim prijateljima i fanovima. "A dragi, to može i bolje, malo imaš kila viška", našalio se bivši reprezentativac Ivan Klasnić. "Ako je ovo trening za Cirque de Soleil, želim vezu za Ringmastera", komentirao je glumac Luka Peroš. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Así se pasa mejor los días 💪🏻sesión entreno con @raquel_mauri ❤️Ánimo a todos, juntos venceremos al virus 🦠 quédate en casa 🏡 #yomequedoencasa

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

"Bravo, Ivane", "Ovakva poza dok vježbaš će te potaknuti da napraviš što više ponavljanja", "Tako je. Dobra prilika da provedemo više vremena s obitelji", napisali su fanovi. 

Dok Rakitić vježba s Raquel, glazbenik Alen Islamović (62) uživa sa suprugom Marijanom u mirnim danima u stanu u Zagrebu. Za srpski Kurir je rekao kako dosta vremena provodi na balkonu i do sada nije primijetio koliko je na njemu lijepo. 

"Jutarnja kafica sa čašom šljivovice, čitanje knjige, plan nabavki za 3-4 dana, za šta sam ja zadužen. Sa suprugom gledam najljepše filmove snimljene u zadnjih 50 godina. Čak sam gledao i 'Sutjesku', koja je fenomenalna", ispričao je Islamović. 

Istaknuo je kako kućna karantena i nije loša ako se čovjek organizira kako treba. "Ja i supruga Marijana smo sami sa našim ljubimcem i dobro nam ide", rekao je. Dodao je da treba ovo stanje ozbiljno shvatiti i otkrio kako je otkazao puno koncerata diljem Europe. 

"Tu je bilo i dosta koncerata sa 'Bijelim dugmetom'. Moramo preživeti ovu agoniju koja nas je zadesila. Preživjet ćemo i mislim da nam je ovo dobra škola za budućnost. Trebamo dati ljudima nadu u bolje sutra i da nam vjeruju da će sigurno biti bolje. Ovo je rat protiv Marsovaca - svemiraca koji već preko filmova osvajaju planetu nekoliko puta", zaključio je Islamović. 

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards (FOTO: Profimedia) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Lee Richards (Foto: Getty Images) +6 Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Celebrity Razotkrivena njezina afera sa ženom? Glumica muža varala s kolegicom, a sad je sve izašlo na vidjelo

 "Imam osjećaj da ću se osramotiti!" Siniša Ružić i Marina Orsag u borbi za polufinale | TLZP

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene