''Srce će nam stat!''

Zgodni hrvatski chef kojeg povezuju s Rozgom skinuo je majicu i pokazao golišavi torzo pun tetovaža!

Ivan Pažanin Ivan Pažanin Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Pažanin - 7 Ivan Pažanin - 3 Ivan Pažanin - 24 Ivan Pažanin - 8 Ivan Pažanin - 4 Ivan Pažanin - 5 Ivan Pažanin - 6 Ivan Pažanin - 1 Ivan Pažanin - 9 Ivan Pažanin - 10 +16 Ivan Pažanin - 11 Galerija

Zgodni hrvatski chef Ivan Pažanin pohvalio se fotografijama torza i tetovažama na društvenim mrežama pa raspametio obožavateljice.

Zgodni hrvatski chef Ivan Pažanin pohvalio se fotografijama golog torza na svom Instagram profilu, a u prvom planu bile su njegove tetovaže preko trupa koje malo sakrivaju njegovu liniju.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić zgodno društvo Poznate Hrvatice uživale su u druženju s domaćim zavodnikom, njihovi osmijesi sve govore: "Ma vidi ti njih!"

''Nazdravljam za moje prijatelje iz Sukošana,ali i za one falše'', započeo je Ivan opisu pa otkrio i da je mjesto Sukošan u kojem se nalazi njegovo mjesto mladosti.

''Drugo misto moje mladosti. Život je kratak da bi živili loše'', napisao je.

Pratitelji i prijatelji nahvalili su ga u komentarima te su oduševljeni njegovim izgledom.

''Pariš slikovnica'', napisao je jedan pratitelj.

''Odlična fotografija'', ''Kakav si ti frajer'', ''Srce će nam stat'', pisali su mu ostali pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Popularni kuhar u nekoliko je navrata priznao da se dugo borio s debljinom. Kao tinejžer je imao višak kilograma kojih se uspio riješiti vježbanjem i pravilnom prehranom. Sada izgleda sjajno i slaba je točka mnogim Hrvaticama koje ga prate na društvenim mrežama i u kulinarskim showovima gdje je često mentor.

Pažanina se u lipnju ove godine povezivalo i s našom popularnom pjevačicom Jelenom Rozgom nakon što su zajedno viđeni na kavi u jednom zagrebačkom kafiću.

Međutim, uskoro se otkrilo da od ljubavi među njima nema ništa te se ovaj vrsni kuhar i pjevačica poštuju samo iz prijateljskih razloga.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +9 Marijana Seifert - 2 Celebrity Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +30 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene