Srela i domaći par

Lijepa Iva pohvalila se fotkom s bogatom nasljednicom: "Ne može se ona mjeriti s tobom"

Iva Alilović (Foto: Instagram) Iva Alilović (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Alilović (Foto: Instagram) Iva Alilović (Foto: Instagram) Iva i Mirko Alilović, Sandra Perković (Foto: Facebook) Iva i Mirko Alilović, Sandra Perković (Foto: Facebook) +0 Iva i Mirko Alilović (Foto: Facebook) Galerija

Iva Alilović objavila je fotografiju s Tamarom Ecclestone iz Dubaija.

Naš bivši rukometni reprezentativac Mirko Alilović i njegova supruga Iva trenutno se s obitelji nalaze na toplom odmoru u Dubaiju, gdje su sreli još neke poznate face.

Pogledaj i ovo Iva Alilović (Foto: Facebook) Ovisna o tome Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati''

Naime, na društvenim su se mrežama pohvalili da su sreli bogatu nasljednicu Tamaru Ecclestone, koja je poznata i kao kći jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestone.

Iva i Petra družile su se u jednom od vodenih parkova i uživale na suncu.

"S najljepšom ženom na planeti", napisala je Iva uz fotografiju na kojoj pozira s Tamarom, koja se u Dubai otputila nakon što se njezin luksuzni dom našao na meti pljačkaša koji su ju opelješli za 64 milijuna dolara u manje od sat vremena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva-Mirko Alilović (@ivamirko) on

"Da! Ona je s najljepšom ženom na planeti", "Ne može se mjerit s tobom", "Jao, kako ste lijepe", "Hmm, meni si ti ljepša", "Sorry Iva, ali mislim da je obrnuto", "Još uvijek si najljepša", poručili su joj obožavatelji u brojnim komentarima. 

Osim Tamara, supružnici Alilović su u Dubaiju sreli i ljubavni par naše estrade Petra Grašu i Danijelu Martinović koji su se također otputili na zasluženi odmor, nakon koncertno i poslovno ispunjene godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Celebrity Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene