Iznenađeni?

Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Galerija

Kamere su zabilježile Jennifer Aniston odnosno njezinu reakciju kada je Brad Pitt proglašen dobitnikom i kada se našalio na račun ljubavnog života.

I u ovogodišnjoj noći dodjele Zlatnih globusa neki su trenuci bili malo više zapaženiji, pogotovo što se tiče reakcija uzvanika u publici na govore zahvale prilikom preuzimanja prestižne nagrade na pozornici.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Tako je pri vrhu popisa top tema o kojima se priča nakon dodjele, reakcija Jennifer Aniston u trenutku kada je njezin bivši suprug Brad Pitt osvojio Zlatni globus za ulogu u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu".

Prema pisanju US Weeklyja Jennifer je ustala i počela pljeskati kada su pročitali Bradovo ime ali je i sjela prije ostalih ljudi u svojoj blizini. Za vrijeme govora Brad ju je posebno uspio nasmijati našalivši se na račun svog ljubavnog života, što kamerama naravno nije promaklo.

"Želio sam povesti mamu ali nisam jer ispada da sam u vezi sa svakom ženom pokraj koje stojim. Pa bi to bilo malo čudno", našalio se Brad, a Jennifer se na to slatko nasmijala.

Iako se u zadnje vrijeme šuškalo o njihovom mogućem pomirenju i novim ljubavnim iskricama, isto kao i da će upravo na dodjeli Zlatnih globusa objaviti da su ponovno zajedno, to se ipak nije dogodilo.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: AFP) Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) +4 Adriana Lima (Foto: Instagram) Celebrity Bivša srpska snaha pokazala zašto zasluženo nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene