Zagreb gori

Stigla službena potvrda: Jedan od najpopularnijih bendova na svijetu opet u Hrvatskoj!

Iron Maiden (FOTO: Getty) Iron Maiden (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iron Maiden (FOTO: Getty) +0 Iron Maiden (FOTO: Getty) Galerija

Popularni britanski heavy metal sastav Iron Maiden vraća se u Hrvatsku.

Popularni britanski heavy metal sastav Iron Maiden opet dolazi u Hrvatsku. Na popisu svjetskih metropola našao se i Zagreb. Slavni metalci u sklopu velike turneje u Areni Zagreb nastupaju 24. srpnja 2018.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović - 3 ''jeste li spremni?'' Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Iron Maiden (FOTO: Getty) Iron Maiden (FOTO: Getty)

Podsjetimo, u Hrvatskoj su bili u 5 navrata. Prvi koncert je održan u Domu Sportova 1986. godine u sklopu turneje Somwhere On Tour nakon albuma Somwhere In Time. Drugi je koncert bio gotovo 20 godina kasnije, 2003. godine nedaleko Zagreba na Stadionu Radnik. Treći koncert se održao 2008. na Poljudu u Splitu. Na turneji Somwhere Back In Time svirali su samo stare pjesme, s posebnim naglaskom na album Powerslave.

Iron Maiden (FOTO: Getty) Iron Maiden (FOTO: Getty)

Četvrti koncert su pred gotovo 25 tisuća ljudi održali 2013. u Areni Zagreb u sklopu turneje Maiden England. Na toj turneji su također svirali starije pjesme, najviše ih je bilo s albuma Seventh Son Of A Seventh Son. Zadnji koncert održan je 27. srpnja 2016. godine u Spaladium Areni u Splitu, u sklopu turneje The Book of Souls World Tour.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene