Ne sumnjamo u njih

Nakon spektakla koji su priredile svi im se žele pridružiti, a tek sada za njih nema odmora: "Trudimo se da to bude na nivou"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Plesni studio CAF Spliters - 12 Plesni studio CAF Spliters - 11 Plesni studio CAF Spliters - 10 Plesni studio CAF Spliters - 9 Plesni studio CAF Spliters - 8 Plesni studio CAF Spliters - 7 Plesni studio CAF Spliters - 6 Plesni studio CAF Spliters - 5 Plesni studio CAF Spliters - 4 Plesni studio CAF Spliters - 3 +1 Plesni studio CAF Spliters - 2 Galerija

Članice plesnog kluba CAF Spliters svojim su zavidnim plesnim umijećem osvojile gledatelje showa Supertalent, a nama su otkrile da za finale pripremaju pravu poslasticu koja će biti na visokom nivou.

Splitski plesni klub CAF Spliters oduševio je gledatelje pred malim ekranima svojom cirkuskom koreografijom akrobatskog rock'n'rolla te zahvaljujući tome zaradio mjesto u finalu ovogodišnje sezone showa Supertalent.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Plesna konkurencija dosta je žestoka, u prvoj polufinalnoj emisiji plesao je i plesni klub Illusion, a splitersice su otkrile je li postojalo kakvo rivalstvo iza pozornice ili su se snage odmjerile samo na pozornici.

"Da, konkurencija je velika i to sve čini još zanimljivijim. Nema nikakvog rivalstva između nas. Dapače, o curama iz plesnog kluba Illusion mislimo da su super i da im je nastup bio odličan. Mi smo jako zadovoljni svojim nastupom i mislimo da bi i cure iz Illusiona isto trebale biti ponosne jer su odradile brutalan show. Radi se o dvije različite vrste plesa, pa je teško uspoređivati", izjavile su djevojke.

Za sve zainteresirane za takvu vrstu plesa otkrile su što je zapravo potrebno da netko postane dio njihove grupe i javljaju li im se plesačice i plesači nakon nastupa.

"Svatko tko ima želju i volju plesati dobrodošao je u naš klub, naša su vrata uvijek otvorena za nove članove. Bitno je samo da osoba ima osjećaj za ritam jer je akrobatski rock'n'roll jako brz i energičan ples. Broj upita svakako se povećao nakon audicija, a prema dosad primljenim porukama čini se da neće biti drugačije ni sada", otkrile su.

Djevojke su u velikim pripremama za finale, zanimalo nas je što možemo očekivati od njih.

"Nema odmora, treniramo jače nego ikad. Možete očekivati zanimljivu koreografiju u našem stilu, s potpuno drugačijom temom i novim elementima. Trudimo se da to bude na nivou finala", najavile su.

Dale su odgovor i na njima teško pitanje - tko im je najveći favorit ove sezone Supertalenta?

"Jako teško pitanje. Ima jako puno super i zanimljivih kandidata i smatramo da svi imaju podjednake šanse. Nudi se puno različitih talenata i zasigurno će prevagnuti taj netko koji će tu večer doprijeti do najvećeg broja ljudi. Ako baš moramo izdvojiti, izdvojili bismo našeg sugrađanina iz Splita Ivu Štrkljevića i njegovu partnericu Miju Kuleš", izjavile su. 

Koja će iduća tri kandidata osvojiti prolaz u finale showa, doznajte ove nedjelje na Novoj TV!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 5 Margot Robbie - 7 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +13 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Slavna ljepotica otkrila što se krije iza škakljive scene s Leonardom DiCaprijem: "Neću lagati, morala sam to učiniti"  

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos - 6 Nika Antolos - 5 Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 3 +14 Nika Antolos - 2 Celebrity Naša pjevačica suočila se s teškom dijagnozom, a spas je pronašla u vjeri i Bogu: "Ti, ćaća moj gore, kojeg puno volim, kojem vjerujem"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene