Miran i pristojan

Zgodni Berkaj pridružio se ekipi omiljene hit-serije i na prvu izmamio uzdahe brojnih dama, a vidi se i zašto!

Berkaj Ateš - 1 Berkaj Ateš - 1 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Berkaj Ateš - 2 Berkaj Ateš - 1 Berkaj Ateš - 3 Berkaj Ateš - 2 Berkaj Ateš - 1 Berkaj Ateš +0 Berkaj Ateš Galerija

Berkaj Ateš pridružio se ekipi serije "Nevjera" koju pratimo u programu Nove TV, a otkrio je što za njega znači odanost i je li on vjeran.

Dok je na sveučilištu studirao statistiku, Berkaj Ateš odlučio je slijediti svoje snove. Pustio je da tri godine studiranja odu u vjetar i upisao se na konzervatorij. Glumio je u nagrađivanim filmovima i proslavljenim kazališnim predstavama. On je miran i pristojan čovjek usredotočen na karijeru. Sada ga gledamo u seriji 'Nevjera' koja se emitira na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Nevjera - 2 Turska uspješnica! Mislila je da ima savršen život i brak: Ne propustite priču o osveti prevarene žene večeras na Novoj TV!

Berkaj se pridružio glumačkom kadru "Nevjere“, no što za njega znači riječ odanost?

"Ona znači mogućnost kretanja nekim putom zajedno, čista srca. To ne govorim samo u smislu romantičnih veza. Kao što je jedan moj prijatelj rekao u svojoj pjesmi, važno je moći se jednakom iskrenošću približiti tuzi i radosti. Kad toga nema, za mene to znači da nešto ne valja.
U seriji vidimo gotovo sve verzije nevjere, u obitelji, prijateljstvima, vezama", kaže Berkaj.

Je li on vjeran?

"Na to pitanje svatko želi odgovoriti: „Da, vjeran sam.” No između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti sve se mijenja s vremenom. Da sada odgovorim, rekao bih „da“, današnji je Berkaj vjeran svakoj svojoj vezi, svakoj emociji, svakoj misli", izjavio je glumac.

U seriji se nakon izdaje pojavljuje želja za osvetom. Da se njemu takvo što dogodi, kako bi reagirao?

"Ja nemam osjećaj za osvetu, ali imam veliku vjeru u pravdu. Kako u vlastitom životu tako i u društvu u kojem živim, osoba sam koja traži da pravda bude zadovoljena. Gdje nema pravde, mislim da u čistom obliku ne mogu postojati ni odanost, povjerenje, sreća ni tuga. Smatram da se svi osjećaji grade na pravednom sustavu. Zbog toga želim da se sve događa pravedno", zaključio je.

Misli se da dobre uvijek gaze, a da vjerne uvijek varaju. Što on misli?

"Postoje uvriježena mišljenja da su iskreni izloženi laži, a da dobre gaze. Ja mislim da i nevjerni mogu doživjeti nevjeru. To se može dogoditi svakomu. Jer je u razdoblju u kojem živimo sve vrlo brzo, uobičajeno, indiferentno i legitimno", smatra Berkaj.

Otkrio je i je li dok je snimao tu priču u kojoj svi svima lažu, propitkivao pitanje povjerenja.

"I ja imam puno iskustava koja u sebi nose nepovjerenje, u svakom smislu, ali naravno da i dalje vjerujem u ljude. U sebi nosim borbenu nadu", priznaje.

A jesu li ga puno puta nasamarili?

"Kao i sve... Usprkos tomu, ja nastavljam vjerovati ljudima, voljeti ih i živjeti. Kad bih iz svog života izbacio te pojmove, ostao bi mi samo strah. Kako bih tako živio? U strahu od ljubavi, povjerenja, vjere", zaključio je Berkaj.

Lik Arasa koji glumi čovjek je koji je izgubio pamćenje. Je li teško glumiti čovjeka koji nema prošlost?

"I meni je to vrlo zanimljivo jer nema lika s čijom se prošlošću može raditi. Kao da takva osoba ne postoji. Zbog toga o liku saznajemo zajedno s gledateljem, tijekom procesa, putem, kako mu se pamćenje vraća", kaže Berkaj.

Izvor:
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-cumartesi/berkay-ates-benim-intikam-duygum-yok-ama-adalete-inancim-buyuk-41938204

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +0 Brittany Murphy (Foto: Instagram) Celebrity Misterioznu smrt slavne glumice komentirala je i svjetska pop-zvijezda, u jednom trenutku živjele su u istoj kući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene