carica!

Indira objavila snimku za pamćenje: Proslavila 48. rođendan u mini haljini pa zasvirala harmoniku!

Indira Levak Indira Levak PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak poznata je po svojoj zaraznoj energiji, a da takva nije samo na pozornici, pokazala je snimkom s proslave svojeg 48. rođendana.

Pjevačica Indira Levak napunila je 48 godina, a rođendan je proslavila baš u svom stilu.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

Organizirala je izlet brodom po rijeci Kupi te je, osim uzvanika, okupila i mlade glazbenike koji su se pobrinuli za dobru atmosferu, a u tome im je pomogla i Indira.

Uvijek puna energije i spremna za zabavu, nije mogla odoljeti da ne zapjeva nekoliko pjesama te je čak zasvirala harmoniku.

"Koji rođendan, koji doživljaj! Hvala svima na čestitkama! Šaljem vam puse sa Žitne lađe koja plovi Kupom, a ja pjevam s dečkima iz Maroco Benda i slavim život! Nekada nismo ni svjesni što zapravo želimo i trebamo! Meni je trebala ova plovidba i rijeka koja svojom ljepotom hrani dušu! Idealno mjesto za slaviti sve ono što je preda mnom!", napisala je na Instagramu uz fotke sa svog rođendanskog slavlja, a podijelila je video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

"Carica", "Jedna je Indira", "Ostani uvijek tako vesela i pozitivna", pisali su joj pratitelji koje su oduševile fotografije i snimka sa slavlja, a zaredale su se i rođendanske čestitke pratitelja, među kojima su i Marko Grubnić, Nina Badrić, Ecija Ojdanić, Matija Vujica i mnogi drugi.

Mnogi su joj poručili i da s godinama izgleda samo sve bolje te su pohvalili njezin izgled u mini haljini.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene