Bilo joj je vruće

"Ljubav bez konkurencije": Igor Kojić ručnikom hladio Severinu iza pozornice i spremao ju za nastup

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Igor i Severina Kojić (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) Severina (Foto: Facebook) Severina Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Igor i Severina Kojić (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) Galerija

Severinini nastupi i koncerti su uglavnom poprilično fizički zahtjevni i naporni, no njen suprug Igor je tu da ublaži svaku muku i napor.

Severina ovih dana boravi u Sarajevu gdje nazočila svečanom otvaranju 24. Sarajevo film festivala ali i održala koncert pred sarajevskom publikom.

Pogledaj i ovo Severina A malo se i našalila! Severina se oglasila nakon sudskog ročišta, nije se suzdržavala ni od spominjanja imena: "I sutra mi sude zbog ljubavi lude..."

Društvo joj pravi suprug Igor Kojić, koji svoju lijepu suprugu ne ispušta iz vida i trudi se da joj ugodi na sve moguće načine.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pokazala je to i sama Severina, objavivši fotografiju na kojoj ju Igor iza pozornice hladi ručnikom, na što su njezini obožavatelji oduševljeno reagirali.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

„Odlični ste, to se zove ljubav, bez konkurencije“, samo su neki od pozitivnih komentara ispod objave.

Neke od obožavatelja podsjetila je na film “Djevojka od milijun dolara“, obzirom na boksački outfit koji je odlučila odijenuti.

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Foto: Instagram

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene