Trebalo je hrabrosti za to!

Prije 35 godina obznanio je vijest koja je sve šokirala, a onda se puno toga promijenilo nabolje: "Odgojen sam u vrijeme kada..."

Ian McKellen - 5 Ian McKellen - 5 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ian McKellen - 4 Ian McKellen - 2 Ian McKellen - 3 Ian McKellen - 5 Ian McKellen - 1 Ian McKellen (Foto: Getty) +0 Ian McKellen (Foto: Getty) Galerija

Ian McKellen prisjetio se trenutka kada je priznao da voli muškarce davne 1988. godine.

Legendarni britanski glumac Sir Ian McKellen otkrio je u nedavnom intervjuu za časopis Variety kako mu se život promijenio preko noći, i to nakon što je javno priznao da voli muškarce.

Danas 84-godišnji Ian 1988. godine otkrio je javnosti svoju seksualnu orijentaciju i sada priznaje da je to bio trenutak koji mu je promijenio život.

"Gotovo preko noći sve se u mom životu promijenilo nabolje, promijenio se moj odnos s ljudima i cijeli moj stav prema glumi", izjavio je.

Ian je priznao i kako je osjećao da se ljudima koji nisu homoseksualci bilo teško povezati s njegovom borbom.

"Ljudi koji nisu homoseksualci jednostavno ne znaju koliko vam šteti lagati o tome što jeste i sramiti se samog sebe. Odgojen sam u vrijeme kada je bilo protuzakonito seksati se s muškarcem. A to nije bilo tako davno", dodao je.

Ianova uspješna karijera traje dulje od šest desetljeća i iako je sve svjesniji vlastitih godina, ne planira se uskoro povući iz svijeta glume.

"Povući se da radim što? Nikada nisam bio bez posla, ali sam svjestan da bi mi se svaki čas moglo dogoditi nešto što bi me moglo spriječiti da više ikada radim. Ali dok koljena mogu izdržati i sjećanje ostane netaknuto, zašto ne bih nastavio? Stvarno osjećam da sam sada prilično dobar", dodao je Ian.

Ian je ipak priznao da se u posljednje vrijeme često spominje njegov odlazak u mirovinu i prisjetio se jednog kritičara koji je iznio tu ideju nakon što je zaboravio rečenicu u kazališnoj predstavi "Frank i Percy".

"Umjesto da razumije da se to događa s vremena na vrijeme, taj kritičar kaže da je to bio dokaz da je došlo vrijeme da Ian McKellen prestane glumiti", rekao je Ian, koji se odavno pomirio s kritikama.

A njegova najnovija uloga koju je snimio jest u
nadolazećem britanskom trileru "Kritičar", temeljenom na romanu "Curtain Call" Anthonyja Quinna iz 2015. godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban +20 Nicole Kidman i Keith Urban Celebrity Zaleđeno lice jedne od nekoć najljepših žena svijeta šokiralo je javnost, njezine nove fotografije postale su predmet rasprave!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston +21 Jennifer Aniston Celebrity Jennifer Aniston nemamo često priliku vidjeti u bikiniju, je li moguće da u svojim godinama izgleda ovako dobro?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene