ZFF

Hrvatskoj premijeri filma Itsi Bitsi prisustovao i danski kraljevski par

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uživanje u danskim filmovima i razmjenu ideja između hrvatskih i danskih filmaša ove su godine pozdravili kraljica Margareta II. od Danske i suprug princ Henrik od Danske

Danski kraljevski par svojim je prisustvom uveličao projekciju filma Itsi Bitsi danskog redatelja Olea Christiana Madsena koja se održala danas, u srijedu 22. listopada u kinu Europa s početkom u 17 sati. Kraljicu Margaretu II., princa Henrika i dansku delegaciju pred kinom Europa dočekali su direktor ZFF-a Boris T. Matić, ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar, ravnatelj Danskog filmskog instituta Henrik Bo Nielsen, redatelj filma Itsi Bitsi Ole Christian Madsen i redatelj filma Sedam brodica Hlynur Palmason.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Četvrtak na ZFF-u otvoriti ćedanski Veliki bucanj!

12. Zagreb Film Festival

Prije no što je okupljene prigodnim govorom pozdravio princ Henrik od Danske, publici su se obratili Boris T. Matić, Henrik Bo Nielsen, Hrvoje Hribar i Ole Christian Madsen. Prije filma Itsi Bitsi prikazan je kratkometražni danski film Sedam brodica u režiji Hlynura Pálmasona.

Zagreb Film Festival održava se na čak šest zagrebačkih lokacija i traje do 26. listopada. Posjetite nas na stranici www.zff.hr i odaberite svoje favorite u utrci za Zlatna kolica.

Sve informacije o festivalskom programu možete pronaći na službenim stranicama www.zff.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene