Tako to izgleda

Ovom fotografijom oduševila je sve žene, posebno trudnice i mame

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografije trbušnjaka samo par dana nakon poroda pravi su hit među zvijezdama, ipak ima i onih koji znaju da to ne izgleda baš tako i ne srame se pokazati.

Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Boldwina oduševila je žene diljem svijeta jednom fotografijom koju je objavila na svom instagram profilu.

Pogledaj i ovo Hilaria Baldwin težak životni period Supruga Aleca Baldwina snimljena nakon što je objavljeno da će njezin suprug biti optužen za ubojstvo iz nehaja, njezin izraz lica sve govori

Opuštena koža, kilogrami viška i strije, uglavnom su slika većine žena nakon poroda. I to je potpuno normalno! Nakon što su internet preplavile fotografije žena koje nakon poroda imaju potpuno ravne trbuhe, ili još bolje, trbušnjake, povele su se silne rasprave o tome koliko je to u stvari normalno.

Njezina trudnoća bila je povod rasprava - sad je svima začepila usta

Hilaria je bez problema pokazala svoj post trudnički trbuh upravo onakvim kakav jest i time oduševila žene koje se zalažu za to da se mladin ljudima da do znanja kako višak kilograma nakon poroda nije ništa neobično i da većina žena nema trbušnjake.

Mnoge žene su joj se zahvalile jer im je vratila samopouzdanje nakon poroda.  

 

1) I apologize for the weird post and I want to say I am grateful for all the concern I have read on my photo comments. I know they are coming from a good place. 2) This is for those of you who are getting into some pretty serious arguments with each other about if I had a c section or not...this should clear it up: as you can see from this pic, I did not have a c section. 3) The other question has been speculation as to why I stayed in the hospital a few days. Rafael came a little early (nothing extreme) so we just wanted to stay an extra night and make sure all is ok. Due dates are estimates and he came out a healthy weight. I'm actually lucky because given another few weeks, he would have been HUGE! 4) We are overjoyed that we have a healthy little boy and also that I am feeling well. I can never repay my doctor and the nurses who cared for Rafa and me. I'm eternally grateful.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene