Divna ljubavna priča

Helen Mirren podijelila je recept za dugogodišnji brak, njezin savjet zvuči zapravo poprilično jednostavno

Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 12 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 12 Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 12 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 13 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 11 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 9 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 8 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 2 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 1 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 4 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 3 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 11 +26 Helen Mirren i suprug Taylor Hackford - 9 Galerija

Helen Mirren u braku je sa svojim dugogodišnjim partnerom vše od 20 godina, a u novom intervjuu za magazin People otkrila je koja je tajna dugog i sretnog braka!

Glumica Helen Mirren, uspješna 76-godišnja oskarovka i njezin suprug, 77-godišnji Taylor Hackford u braku su već 25 godina, a prije no što su stali pred oltar hodali su dugih deset godina.

Pogledaj i ovo Helen Mirren Ovo se čekalo! Nova uloga slavne oskarovke izazvala kontroverze, a neki su se protiv nje i glasno pobunili: "Sigurna sam da će biti sjajna, ali..."

U nedavnom intervjuu za magazin People Mirren je komentirala svoj dugogodišnji brak i koja je bila njihova tajna da tako dugo ostanu skupa.

''Zadržati hobije i vlastite interese i nakon što uđete u brak je ključno. Važan dio ljubavi je održavati vlastiti identitet. Ne pretvarajte se da ste nešto što niste. Budite iskreni i autentični. Isto tako, vrlo je važno dopustiti svojem partneru da bude ono što je - čak i onda kada vam se to možda ne sviđa'', započela je glumica.

''Na braku treba konstantno raditi. Neprestano otkrivate, učite o osobi koju volite, koja vas ponekad potpuno iznenadi. Tijekom tog procesa pronalazite hrabrost ili strpljenje ili velikodušnost za koju niste ni znali da posjedujete.''

Glumica je za magazin priznala i da posljednjih 20 godina konstantno radi i da je na neki način zahvalna cijeloj pandemijskoj situaciji jer je konačno mogla sjesti sa suprugom za stol i mirno ručati.

''Posljednjih 20 godina konstantno radim. COVID me prvi put u životu prikovao za kuću i nisam radila punih šest mjeseci. Znam da je mnogima taj period bio grozan, zastrašujuć i beznadan, ali za mene je to bila prilika da napokon provedem svako jutro i večer sa suprugom za stolom - nešto što nikada nisam imala priliku zbog posla kojim se bavim'', bila je iskrena glumica.

Helen je supruga, koji je filmski redatelj, upoznala neposredno nakon svoje uloge u filmu ''Dugi Veliki petak'' iz 1980-ih, a on ju je kasnije prijavio na audiciju za film ''Bijele noći''.

Zbog posla je ovaj par puno vremena proveo odvojen, a Mirren tu odvojenost smatra prednošću.

"Moja teorija je oduvijek bila da smo zato još uvijek zajedno: jer smo proveli toliko vremena odvojeni, uvijek nam je drago vidjeti jedno drugo", rekla je glumica ranije za časopis You.

Glumica i redatelj vjenčali su se 1997. godine, a djecu nisu nikad imali.

O odluci da ne želi djecu Mirren je za britanski Vogue izjavila:

''Majčinstvo nije bila moja sudbina, stalno sam mislila da će biti, čekala sam da se to dogodi, ali nikad nije i nije me bilo briga što ljudi misle…''

''Uvijek sam bila previše angažirana u svojem životu kao glumica. U to vrijeme nisam bila sigurna da mogu uključiti dijete u to, a da ga na neki način ne iznevjerim", objasnila je.

"To nikada nije bila apsolutno svjesna odluka, to je bilo samo: 'Oh, možda sljedeće godine, možda sljedeće godine', sve dok nije bilo sljedeće godine", završila je Helen. Drugim riječima, dijete nikada nije bio prioritet, a u intervjuu za The Sunday pitali su ju je li ikad požalila tu odluku.

"Nikada nisam požalila što nisam imala djecu", a onda se predomislila.

"Zapravo, lažem. Kad sam gledala film 'Roditeljstvo', jecala sam oko 20 minuta", nastavila je pa objasnila: "Jecala sam zbog gubitka šanse za roditeljstvom i činjenice da to nikada nisam doživjela."

Međutim, Mirren priznaje da je to bio trenutak slabosti koji je brzo prebrodila.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Albina i Mario Albina Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +22 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Maju Šuput šokiralo je Albinino javno priznanje: ''Pa zajednička je odluka bila da to napokon kažemo...''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 4 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 3 +2 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 2 Zanimljivosti Ugodan susret Kolinde i Milanovića pao je u drugi plan zbog zanimljive slučajnosti, primjećujete li o čemu je riječ?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene