Vrući poljupci u Meksiku

Toples odmor s mlađahnim dečkom: Proslavila se noseći odjeću, ali s 44 godine najradije hoda bez nje

Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum (Foto: Profimedia) Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz, glazbenik s kojim je odnedavno u vezi, trenutačno borave na odmoru u Meksiku gdje maksimalno uživaju.

Nakon što se nekoliko tjedana o tome šuškalo, Heidi Klum i 28-godišnji Tom Kaulitz tek su krajem ožujka odlučili potvrditi da su u vezi. Fotografi su ih zajedno uhvatili u pauzi od snimanja showa ''America's Got Talent'', u kojem je ova 44 -godišnja manekenka članica žirija.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

A sudeći prema najnovijim fotografijama, par si je odlučio priuštiti malu pauzu od poslovnih obveza, pa trenutačno uživaju na odmoru u Meksiku.

Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prema najnovijim fotografijama, ne odvajaju se jedno od drugoga, a toliko su se opustili da Heidi po cijele dane hoda samo u donjem dijelu kupaćeg kostima. Vezu su započeli tek nedavno, pa maksimalno iskorištavaju zajedničke trenutke.

Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Klum je prošle godine prekinula vezu s 31-godišnjim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom, a iza nje je brak s glazbenikom Sealom od kojeg se rastala 2012. godine.

Zajedno imaju kćeri Leni (13), Lou (8) te sinove Henryja (12) i Johana (11).

Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene