Zbog silovanja i zlostavljanja

Seksualni predator planira se predati? Harvey Weinstein sutra bi mogao biti uhićen u New Yorku

Harvey Weinstein (Foto: Getty) Harvey Weinstein (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Harvey Weinstein (Foto: Getty) Harvey Weinstein (FOTO: Getty) +0 Harvey Weinstein, Georgina Chapman (FOTO: Getty) Galerija

Prema informacijama BBC-ja Harvey Weinstein sutra se planira predati u New Yorku...

Holivudski mogul koji je proteklih godinu dana poznatiji po serijskom zlostavljanju glumica, sutra će se navodno predati njujorškoj policiji. To će se, navodi BBC, dogoditi u jutarnjim satima. Predat će se nakon brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, silovanje i seksualne napade. Harvey Weinstein i dalje tvrdi da nikada nije imao seksualni odnos na koji druga strana nije pristala. Optužbe protiv Weinsteina potakle su pokret #MeToo koji u osnovi želi prevenirati seksualna zlostavljanja u budućnosti.

Pogledaj i ovo Adrien Brody i Halle Berry Živi mirnim životom Upisao se u povijest pa samo nestao iz javnosti, jedino su ga paparazzi uspjeli uhvatiti u trenucima kad to nije očekivao

Sve je počelo riječima Lucije Evans za The New Yorker. U vrijeme kada ju je Weinstein prisilio na oralni seks, ona je bila studentica glume. Nekoliko puta mu je rekla da ne želi takve odnose s njim, no on je nije poslušao.

Jedna od prvih koje su prozvale Weinsteina bila je glumica Rose McGowan, a javila se i Paz de la Huerta. Ona je rekla kako ju je Weinstein dva puta silovao. Našla se tu i Ashley Judd. Neviđeni skandal uništio je Weinsteinovu inače respektabilnu karijeru, a i privatni život. Supruga Georgina ga je ostavila. Novinari The New York Timesa i The New Yorkera dobili su Pulitzerovu nagradu za razotkrivanje seksualnog predatora.

Harvey Weinstein, Georgina Chapman (FOTO: Getty) Harvey Weinstein, Georgina Chapman (FOTO: Getty)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene