Harrison Ford i njegova supruga, 55-godišnja Calista Flockhart uskoro će proslaviti 10. godišnjicu braka, a zajedno su gotovo 18 godina.

Galerija Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +2 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP)

Slavni glumac Harrison Ford otkrio je tajnu za dugotrajan brak, a jednostavnija je nego što mislite.

Vezani članci Calista Flockhart i Harrison Ford Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom, pokušali su se sakriti, no nisu uspjeli izbjeći fotografe Calista Flockhart i Harrison Ford Namjerno ga je zalila pićem kako bi ga upoznala, a zbog razlike od čak 22 godine njihovoj su romansi rijetki davali šansu

"Ne pričajte. Klimajte glavom", kratko je objasnio 77-godišnji glumac u jednom intervjuu, prenosi CNN.

Harrison Ford i njegova supruga, 55-godišnja Calista Flockhart uskoro će proslaviti 10. godišnjicu braka, a zajedno su gotovo 18 godina. Rijetki holivudski parovi mogu se pohvaliti tako dugom vezom.

Ford i Flockhart upoznali su se na dodjelama Zlatnih globusa 2002. godine, a vjenčali su se osam godina kasnije. Harrison Ford iz prijašnjih brakova ima četvero djece, dok Calista Flockhart ima posvojenog sina.

Unatoč brojnim tračevima koji ih prate otkad su započeli vezu, glumica je u nekoliko navrata rekla da razlika u godinama za njih nikada nije predstavljala problem. Ona je od svog supruga mlađa 22 godine.

Popularni glumac u intervjuu se osvrnuo i na svoju 50 godina dugu karijeru. Istaknuo je kako uspjeh nije doživio preko noći, već je mukotrpno radio 15 godina. Odigrao je neke od najlegendarnijih uloga, uključujući i ulogu Hana Soloa u "Ratovima zvijezda" te Indianu Jonesa.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju