pita se zašto

Legendarna pjevačica Tajči ostala bez profila na društvenoj mreži: "Objavljujem samo inspirativni sadržaj"

Tajči obilježila 30 godina pobjede na Eurosongu - 2 Tajči obilježila 30 godina pobjede na Eurosongu - 2 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tajči obilježila 30 godina pobjede na Eurosongu - 2 +0 Tatjana Cameron Tajči Galerija

Tatjana Cameron Tajči objasnila je kako su joj s Facebooka javili da joj je profil hakiran.

Tatjana Cameron Tajči požalila se pratiteljima na Instagramu da trenutno nema profil na Facebooku jer joj ga netko hakirao. 

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 1 Prisjetila se 1990. Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

"Prošla su tri i pol tjedna otkad mi je Facebook račun blokiran. Objavljujem samo inspirativni sadržaj. Ja sam za blokiranje lažnih računa i onih računa koji šire mržnju, dezinformacije i potiču nasilje, ali zaista ne znam tko me je mene prijavio i zbog čega", istaknula je legendarna pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been three and a half weeks that my FB account has been blocked. I post only inspirational content. I’m all for blocking fake accounts and accounts that spread hatred, misinformation and ignite violence, it just sucks to be caught in the middle without even knowing who reported me and for what. Lesson? Watch “the Social Dilemma”.

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Tatjana je ostala bez Facebook profila prije nešto manje od mjesec dana i prvo je zaključila da je netko prijavio da objavljuje neprimjereni račun. No uskoro su ju s te društvene mreže obavijestili da joj je račun hakiran i da će njegovo vraćanje duže potrajati zbog trenutne situacije s koronavirusom. 

Tajči je objasnila da je ovo naštetilo njezinom poslu jer je bila usred objave albuma i knjige, no našla je rješenje pa s obožavateljima komunicira preko Instagrama. Naglasila je i kako joj osim zbog posla ne smeta jer nema Facebook. 

"Osobni kontakti - kave, telefonski pozivi, puno su važniji bez obzira na pandemiju", zaključila je Tatjana. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene