Prijetnja!

HAKER PRIJETI objavljivanjem seks videa Jennifer Lawrence!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da to što se svijet podigao na noge nakon oko objavljivanja privatnih fotografija poznatih uopće nije omelo hakera. On sada prijeti!

Već desetak sati, skandal oko objavljivanja ukradenih privatnih fotografija preko stotinu poznatih osoba, ne jenjava!

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni bez odjeće Reakcije na najveći hakerski skandal: 'Nemojte zahvaljivati onome tko je objavio fotografije'

Ne samo da ne jenjava već je dobio i novi zaplet. Haker koji je provalio u korisničke račune slavnih i objavio njihove vrlo intimne fotografije, sada prijeti kako će objaviti i video na kojem Jennifer Lawrence vodi ljubav!

'Nisam uzimao novac kad sam objavljivao fotke Jennifer Lawrence, nisam uzeo novac i pobjegao. Sve je postalo čudno kad sam ih počeo objavljivati. Ljudi su sve to htjeli besplatno. Dobio sam 120 dolara uplatom bitcoina, ali kad razmislite koliko je vremena bilo potrebno da se sve ove fotke prikupe, i kad izračunate koliko sam novca potrošio da sve to objavim kako treba, vjerujte mi, zarada nije onakva kakvu sam očekivao', objavio je nepoznati 'kolekcionar' u priopćenju.

PANIKA U SVIJETU SLAVNIH! Hakeri opet objavili njihove gole fotografije!

Da stvar ne bi bila baš tako jednostavna, za sada, nepoznati haker traži uplate na PayPal kako bi video pustio u javnost! 

Jennini predstavnici potvrdili su autentičnost slika i zaprijetili sudskom tužbom svim koji ih budu koristili ili duplicirali! 

Lista s preko stotinu celebrity imena na kojoj se nalaze neke od najvećih zvijezda današnjice, objavljena je na stranici 4Chan s koje je vrlo brzo uklonjena. Ipak, internetom i dalje kruže snapshotovi te liste!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene