Obiteljska idila

Kolege zezaju voditeljicu: ''Nije lako biti Ivanišević ovih dana. Imaš Nives koja stalno priča, psa, novu bebu''

Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Goran Ivanišević (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Galerija

Nives i Goran Ivanišević uživaju u roditeljskim ulogama.

Nives i Goran Ivanišević iskoristili su sunčani jesenski dan i odlučili se uputiti u šetnju zagrebačkim ulicama s nedavno rođenim sinčićem Oliverom.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 3 kome više sliči? Sinčić Gorana i Nives Ivanišević ukrao je svu pozornost na obiteljskim fotkama s odmora: "Naslijedio sve najbolje!"

Par je sa sinom u kolicama prošetao Vlaškom ulicom, gdje su ih snimili fotoreporteri, a znatiželjni pogledi nisu ih omeli.

Podsjećamo, Nives je rodila u rujnu ove godine, a suprug Goran bio joj je velika podrška tijekom trudnoće, za vrijeme boravka u bolnici gdje ju je svaki dan posjećivao, a čini se i nakon dolaska mame i bebe kući.

Nives je zbog majčinstva naravno zapostavila voditeljsku karijeru na radiju, ali njezini je se kolege rado sjete. Tako ih je njezina majčinska uloga i zapravo potpuno novi život potaknuo da se našale na taj račun.

"Nije lako biti Goran Ivanišević ovih dana. Znaš, baš sam razmišljao kako zvuči kod njega doma. Imaš Nives koja je tamo stalno i nešto priča, imaš Marlija psa, imaš bebu novu. Tako da koliko sam ja čuo čovjek traži novu kuću, a imamo dobar prijedlog za to, teniska Kuća slavnih", našalili su se voditelji i oduševili Nives, koja je snimku razgovora podijelila na svom profilu na Instagramu te poručila kolegama da ih voli i da joj fale. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene