Ponovno sam

Pola godina nakon potvrde ljubavi naš zgodni glumac prekinuo vezu s 12 godina mlađom kolegicom?

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan Goran Bogdan (Foto: Instagram) Goran Bogdan (Foto: Instagram) Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) +0 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Galerija

Goran Bogdan navodno je prekinuo vezu sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković.

Hrvatskom glumcu i redatelju Goranu Bogdanu na poslovnom planu cvjetaju ruže, nedavno se pojavio na crvenom tepihu Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu uoči premijere filma "Otac", gdje je pojavivši se u elegantnom izdanju izazvao ogromnu pažnju, naročito ženskog dijela publike.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan i Jovana Stojiljković ovakvoga ga rijetko viđamo Dobro raspoloženi Goran Bogdan u društvu 11 godina mlađe djevojke iznenadio promjenom koja se dogodila preko noći!

No čini se da zgodnom 39-godišnjaku na ljubavnom planu situacija baš i nije bajna. Naime, Goran je navodno prekinuo vezu s 12 godina mlađom kolegicom iz Srbije Jovanom Stojiljković, s kojom je vezu potvrdio u kolovozu prošle godine, piše magazin Story.

O njihovoj ljubavi dugo se nagađalo i šuškalo, no tijekom promocije njihove serije "Senke nad Balkanom" u Sarajevu, točnije na tamošnjem filmskom festivalu zajedno su prošetali, ne krijući zaljubljene poglede, baš kao i na festivalu u Beču.

Jovana u rodnom Beogradu radi kao filmska, televizijska i kazališna glumica, a osim radom pažnju javnosti plijenila je i vezom s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, kojoj je presudila prevelika udaljenost nakon što se on zbog karijere preselio u Ameriku.

Što je presudilo vezi s Goranom, zasad nije poznato jer se niti jedno o tome nije oglasilo.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +1 Christie Brinkley (Foto: AFP) Celebrity Možete li vjerovati da ona ima 66 godina? Zvali su je najseksi ženom svijeta, a i danas oduzima dah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene