Objavljen dokumentarac

PRIČA KOJA LOMI SRCE Glumac iz serije ‘Spartacus’ umro ženi na rukama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andy Whitfield bio je na vrhuncu karijere kada je saznao da ima još šest mjeseci života. Borbu s bolešću pratio je filmaš koji je o svemu snimio dokumentarac.

Bio je na vrhuncu karijere, u ulozi života, a onda je okrutna bolest stala na kraj svemu. Udovica glumca Andyja Whitfielda ovih dana ponovno proživljava najteže dane u svom životu. Naime, objavljen je dokumentarac koji je pratio njegovu borbu s rakom.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Andy Whitfield bio je inženjer koji je u Australiji odlučio postati glumac. Uspio je nakon nekoliko godina traženja prilike, i to dobivši ulogu u visokobudžetnoj seriji ‘Spartacus’. Ujedno, išlo mu je i na privatnom planu, tada je već dugo bio u ljubavi sa Australkom Vashti. Kad je krenuo sa snimanjem druge sezone serije, dijagnosticiran mu je rak. Imao je svega 39 godina, a posljednje mjesece života snimao je filmaš Lilibet Foster.

Dokumetarac je nazvao 'Be Here Now: The Andy Whitfield Story'. Njegova udovica kaže kako je zbog dokumentarca iznimno sretna, ali i tužna u isto vrijeme. Vashti danas sama odgaja njihovo dvoje djece, a film zapravo prati njihovu ljubavnu priču, kroz prizmu Andyjeve borbe s bolešću. 'Nadopunjavali smo se i bili jedna osoba', rekla je Vashti. Nakon osam mjeseci borbe s rakom, umro je supruzi na rukama. Dokumentarac o njegovoj borbi sniman je od trenutka kada je saznao da ima još šest mjeseci života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene